• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
stevebradata - специалист
мм да може и така да е :-D
В момента температирата ка колекторае 60 а на бойлера 55 :)
filmatoplo - майстор
Значи системата ти работи . :) Ако не работише , горе ще показва над 80 а долу бойлера ще е леден .
хехе да системата си работи на мен въпроса ми е защо е толкова малко температурата по каталог пише работна минимум 90 градуса :)
vanko68 - специалист
Посред лято мо'е и да мо'е,ма с'я сме вече края на септември,бе,човек,какви 90° те гонят. И ако 90 ти е мин,то интересно колко са ти казали за максимума,сигурно 180 или 200 може би ???
ми по каталог пише работна температура даже 190 и температура на която издържат колекторите 260 градуса :)
vanko68 - специалист
И какъв топлоносител се ползва тогава,сигурно е разтопено олово или живак...
kuuuuuul - майстор
При мене днес само на 150л-вия вдигна до 70гр.-колектора и 62гр.-бойлера явно твйте толко могат :shock:
съдба явно така е писано хехе :) какво да се прави :) ще го гледам с сърцето на лятото :) как ще се представи
LazarGanev - "Велик майстор"
Вие двамата не е зле да съобщавате от време на време как се държат колекторите Ви, дори и през зимата. Мисля, че ще е интересно на всички.
Последна промяна от LazarGanev на пон сеп 21, 2009 9:07 pm, променено общо 1 път.
kuuuuuul - майстор
Е ми аз за това слагам термометри навсякъде и започнах от най елементарния колектор, защото не вярвам на рекламите,макар че не очаквах вакумните да са като мойте. :?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

Тема "да попитам дали някои е запознат с колектори RAY" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: