Най - вълнуващия въпрос зимно време.
stenly - помощник
Пробвал ли е някой вместо да се пробиват плочките в банята и да се слагат дюбели да се залепят 4-те държача на лирата с Moment-но лепило на Henkel? И ако има такива успешни опити - кое е правилния вид лепило от серията?
stenly - помощник
Добре, а един процедурен въпрос:

Къде е по-добре да се дупчи: на фугата м/у две плочки ли вътре в плочката ?
firebrand - специалист
Дупчиш в плочката.
LKK - специалист
Дупхчи се без удар и не се натиска силно! Просто свердлото трябва да изяде плочката. Много лесно става с боркорона за мокро пробиване, но не всеки я има.
С обикновенно свердло за бетон на фугата е по-лесно.
naskov - майстор
Дано само на мястото на дупчене зад плочката да има лепило(теракол). Кухо ли е отзад вероятността да се счупи клони към 100%. Освен ако не си майстор :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Имам едно свредло като връх на стрела, за стъкло. Беше скъпо като го купувах. Диаманти и тн. Та с него от години си дупча плочки. После с видиевото на удар. Така не е имало проблем.
Струва ми се, че на фуга ще се скърши още докато приближа.
Time2Burn - специалист
Правиш си център със стоманен пирон и се пробива с видиева бургия без удар. Може да се понамогря бургията в чаша с вода за по - лесно пробиване. След като се пробие плочката може да се включи удара и да се пробие самата стена зад нея. По този начин е почти невъзможно да се счупи плочката защото така съм пробивал и незалепени плочки дори. На фугата не пробивам, защото често се получава шупла и пада голям процент от глазурата...

Тема "Лепене на конзолките за лира с Moment-но лепило ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: