Вашето лично помещение
ana_d - напреднал
Бюрото е малко (70/60 см2), но не държа особенона него. Няма как да се премести вратата, защото единствения вариант за врата е към хола, а не ми се иска хола да е преходен. Жилището е много малко и знам, че е адски банално, но за съжаление на този етап нямам възможност за по-голямо. Затова ми се иска да създам уют и да е максимално функционално.
Emerald - модератор
Ани, моля те, дай плана на жилището! Ще ти направя схема на мебелите и така, но нищо чудно да има и други, по-интересни решения, които може би не виждаш. :? Още по-важно е, когато става дума за малко жилище- трябва да се извлече максимума.
Панелен ли е или тухлен апартамента?
ana_d - напреднал
Апартамента е тухлен - 42м2. Ще се опитам да го начертая и утре ще го кача. Моного благодаря за проявения интерес!
Emerald - модератор
О! :o Това нещо като гарсониера ли е? Маломерен двустаен по-скоро?
Колко членно семейство сте? Деца имате ли и кое е предвидено за детска? Тази спалня трябва да изпълнява функции и на кабинет ли? Бюрото за работа ли ще е предназначено?

Направих ти 7 варианта, но в този случай се досещам кое би ти паснало най-много. :-D Ще чакам първо схемата и ще ти покажа какво съм ти надраскала. :wink:

Кажи, по колко разстояние остава около прозореца и има ли възможност за намаляването му?
ana_d - напреднал
Да, маломерен двустаен се води, но реално е с размерите на старите гарсониери (ново строителство - нови стандарти :lol: ). Ще прикача скицата, която имам от строителя. На нея има нарисувани мебели, не знам защо. За сега сме семейството ми се състои от двама, все още нямаме дете и не вярвам в близките 2 год. да имаме. Бюрото ми трябва, защото имам компютър.
Чакам с нетърпение да видя идеите ти. Благодаря!
ana_d - напреднал
Пак не мога да закача файла. Не мога да разбера какво не правя както трябва :| .
velsi - Почетен майстор
masteradmin написа:
Всеки може вече да качи снимка на форума, към своето мнение. Снимките е желателно да са до 256к. и да са в JPG формат. След като напишете мнението си с Browse намирате снимката и натискате. Add Attachment
Освен това максималния размер е 800х600.
ana_d - напреднал
и нов

Прикачен файл

skica.JPG
skica.JPG (42.46 KиБ) Видяна 12521 пъти
ana_d - напреднал
Ура! Успях.

Това, по което апартамента се различава от скицата е, че стената между кухненския бокс и хола е по дълга и има врата. Т.е. кухненският бокс е отделен.

Тема "Идеи за спалня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: