mim написа:дръпни картинката от тук в пдф формат http://mim.cult.bg/other/plevnia.pdfБреииии кога го спретна това планче
ето и малко писмено обяснение на идеята ми:
махаш стената от към двора, укрепваш и т.н. аз не съм нито архитект, нито инженер, само давам вредни идеи
не надстрояваш нищои не копаеш нищо, използвала съм твоите размери в мащаб
само твоят си камък и дърво
строиш вътре полуетаж на гредоред и преградни стени
вещото лице ще каже кое как и защо там трябва да е носещо и колко и защо колони ще трябват и дали не можеш да минеш само с дървения
мисля че гредоредът може да се захване безпроблемно в тази дебела каменна стена и да легне и на новите
на първия етаж: гараж, дневна, 1 спалня и баня
на втория полуетаж с "тераса" върху гаража идва спалня, върху банята - тоалетна, върху спалнята от 1 етаж друга спалня, съответно всичко е със скосявания (написала съм основните размери)
около тоалетната сигурно може да се измисли и по-добре, сега и други неща ми хрумват, но... даже да не се бута цялата предна стена, но това за друг епизод
и 1 камина за разкош, че нали ще е къща за релакс и удоволствие![]()
внимание! картинката е само моя идея и не е задължаваща, а конструктивно е тотално грешна![]()
моля не използвайте това вкъщи![]()
п.п. и както бях писала, предната страна с една хубава дървена дограма, не с този голям джам от картинката, ама не ми се рисуваше повече

Харесва ми,плюс това гаража смятам да е отбелно,та и там може да стане стайчка.Можеш ли да драснеш,как точно виждаш терасата и дограмата.
Плиииииис