хехе дано ще се види като настъпи хехе
а този филтър ако го отвъртя дето е странично под дебитомера няма ли да загубя течност
ако реша да поизчистя малко

stevebradata написа:ми температурата на колектора респективно на бойлераИли температурата на бойлера, респективно на панела
stevebradata написа:хехе да аз ти казвам в момента в които съм погледнал систамата не знам колко е била температурата стартоватано от както намалих дебита се увеличи телпературата на колектора и на бойлера
stevebradata написа:ми датчика на бойлера е на специално оставен отвор за това над входовете на серпентината а колкото до температурата да прав си ако на колектора ми е 65 градуса долу в серпентината ми е около 60 и 62 градуса това го виждам на термометрите на вентилите дето са ми ги монтирали на входящата и на изходящата ако на входящата търба ми е 62 на изходящата е 60 горе долу около 5 градуса имам загуби от всичкоАко бяха верни тези температури (65 градуса на изход на колектора, 62 вход на серпентината, 60 изход) значи на вход на колектора имаш около 57поне така показват датчиците а колко са верни хехе никои не знае
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: