• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
bolen_siderov - напреднал
Здравейте! Нека да кажа и аз какъв е моя случай :cool:
Предстои ми да правя резервоар за дъждовна вода на вилата. Идеята е да се използва стая на приземния етаж, която досега служеше като дърварник. Намира под терасата и има обща стена с една от стаите в мазето. Аз имам някои идеи за това как да стане, но ми се иска да видя и ваши мнения, тъй като виждам, че във форума има и лаици, но преобладават хората с компетентни и обосновани съвети и очевидно с доста опит. Точно в тази област не съм особено компетентен и затова ще съм много благодарен на всеки, който даде акъл и сподели майсторлъка си, как да направя изолацията, така че да не се наводня или да създам лаборатория за производство на мухъл
Поздрави!!! :-D
arai - специалист
Ми това изобщо нее лесно ,както си мислиш :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Страшно ми е любопитно какви са ти идеите.
Изобщо.
А иначе, Купи си пластмасови резервоари, от тия по тон, с външна армировка и единственото за което ще тряба да помислиш, е как да ги вкараш вътре (хората си ги държат отвън...).
Хах, знам че не е лесна работа - иначе нямаше да питам! Въобще не си го въобразявам. Идеите ми са свързани със една замазка като за начало, а от там нататък разни дълбокопроникващи инпрегнанти, след което изолация на битумна основа - Церезит имат такава серия, която си е точно за целта. Там обаче и цените са си дебели и за това преди да почна да правя исках да видя и други предложения :)
За пластмасовия резервоар съм го мислил, но не е вариянт - единственото място където няма да ми пречи е въпросното място, а там няма как да влезе. Другата възможност е да се закопае някъде под някой от другите улуци, но там почвата е мн скалиста и за на ръка и дума не може да става, а багер не мога да вкарам до там, просто няма как да мине. Така че твърдо съм минал на тоя вариянт :!:
crez - майстор
След няколко дни се открива "Стройко 2000" там има фирми предлагащи материали и технологии по твоя въпрос. Иди и ще ти обяснят всичко, но като ти гледам ника май и те няма да ти помогнат.
crez написа:
След няколко дни се открива "Стройко 2000" там има фирми предлагащи материали и технологии по твоя въпрос. Иди и ще ти обяснят всичко, но като ти гледам ника май и те няма да ти помогнат.
Багодаря за предложението! Не разбрах обаче това за ника :? :? :?
Ако си помислил, че съм фена на "АТАКА" - замисли се пак, ако не виждаш леката ирония в промяната на първата буква на името :!:
А ако си имал нещо друго предвид - незнам!
bat_al_a - специалист
виж в сайта на

www.vulkov.com

там има хидроизолации за мазане, лесно се работи с тях. има един модел - течна гума казва се АКРОФЛЕКС.

Прикачен файл

akroflex_101.GIF
akroflex_101.GIF (11.96 KиБ) Видяна 6244 пъти
Последна промяна от bat_al_a на пет фев 05, 2010 6:16 pm, променено общо 1 път.
emil_v r - майстор
Няма място за гледане и мислене, освен каквото ти каза Н_А .
Има такива проблеми за който и през ум не ти минава .
Само Н_А , долу ЦСКА !
Благодаря, сайта е полезен! Ще отида разбирасе и до стройкото и ще видим вече какво ще се прави :thumbs:
perko - специалист
Да речем, че успееш да изолираш всчко добре, стената към мазето по всяка вероятност ще се срути.Трябва да укрепиш сериозно, иначе нищо няма да стане.
  • 1
  • 2

Тема "хидроизолация на резервоар" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: