Напишете въпрос свързан със санирането.
pamiss - помощник
Здравейте,
решили сме да санираме апартамента си. ЕПК облицовано с фасадни червени тухлички. Моля ви ако някои е доволен от фирма която е ползвал за саниране да сподели своя опит. И един въпрос. За външно саниране е най-добре да се ползва стириопор 8 см. или бъркам?
Понеже сме и на последния етаж (след нас има тавански) моля за съвет и каква вътрешна изолация да направим на таваните в апартамента.
Благодаря на всички отзовали се :)
Rumen Iankov - специалист
За вътре си направи изолация от 2см фибран и ще останете доволни.Аз съм на последен етаж и като си направих вътрешна изолация се отоплявам с един климатик.

Прикачен файл

DSC00197.JPG
DSC00197.JPG (43.02 KиБ) Видяна 4799 пъти

Прикачен файл

DSC00402.JPG
DSC00402.JPG (23.52 KиБ) Видяна 4799 пъти
Любо - специалист
за тавана вата с гипскартон за стените съм с 2 санта фибран и съм доволен.а за фирма все пак трябва да кажеш от кой град си
pamiss - помощник
от София сме.
Dansaver - специалист
Какво значи последен етаж? Кой поред? В смисъл ако ще са нужни алпинисти по добре си направи качествено вътрешна - ще ти излезе доста по-евтино, но е въпрос на място- все пак "свиваш" стаята!
liatev - напреднал
Ако тавана ти е прав постави си фибран 2см. По евтино и бързо е.
При крив таван гипсокартон на скара с вата.
При отопление с климатик е за препоръчване вътрешна изолация. Когато си с парно външна.
pamiss - помощник
Благодаря на всички за отговорите, сигурно ще се топлим с климатик.
Но защо да е по-подходящата вътрешна. Смятате ли, че тези плочи които са графитените за изолация са по подходящи от стириопора?
liatev написа:
При отопление с климатик е за препоръчване вътрешна изолация. Когато си с парно външна.
pamiss - помощник
Благодаря на всички за отговорите, сигурно ще се топлим с климатик.
Но защо да е по-подходящата вътрешна. Смятате ли, че тези плочи които са графитените за изолация са по подходящи от стириопора?
liatev написа:
Rumen Iankov - специалист
Ако нямаш изолация на тавана,като пуснеш климатика зимата ще ти избие конденз на тавана.Това го казвам от собствен опит. :)

Тема "Моля препоръчайте ми фирма за външна изолация?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: