Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
naB4o написа:
Аз щях да кажа за тавана - не се бях сещал, че може да се направи така :)
Дано не се налага да ги сменяш често тия пури :)
Защо? Правили сме такова, Подвижно си е като обикновен таван. Просто не е обичайната плоскост. Прозрачно, полупрозрачно, растерно, рисувано, мат+фолио, цветно... Пари да има, материали всякакви
naB4o - специалист
Моят таван е изцяло гипсокартон, а иначе не ми беше хрумвало като идея такова изпълнение :) А за пурите, на работа в момента имам подобни, които доста често нагарят, затова изкоментирах.
dito - специалист
Ммм, я кажи тогава къде мога да намеря такива плоскости из София? Или поне име на производител, дистрибутор, абе колкото да ориентираш човек, който обикновено пита за хляб в аптеката :roll:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
На първо четене, да си разглеждаш, да се ориентираш какво търсиш. Бас ловя че в София има много търгуващи
http://www.microasu.com/
dito - специалист
Като гледам, май става дума за плексиглас :-D На какво разстояние над него трябва да се монтират лампите? Имам около 15-20 см място за окачен таван, но искам да сложа и вата, така че остават 10. Достатъчни ли са от гледна точка на пожаробезопасност, като се има предвид, че тези 10 включват дебелина на пура + разстояние до ватата + разстояние до плексигласа? Освен това, дали не трябва пурата да е малко по-високо за да се разсее и омекоти светлината, защото ме съмнява, че ако е много близо ще е грозничко?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Задаваш си отговори.
CASA - специалист
Здравейте!
Матерялът за тавана е плексиглас,цвят опал.
Неоновото осветление е препоръчително да е с електронно запалване за по добър ефект!Разстоянието между пурите и тавана не трябва да е по-малко от 15-20см.В противен случай пурите си личат много.
CASA - специалист
Spokoiniq написа:
и поцинкована противопожарна врата? защо?
Поцинкованата врата е част от стила на интериора.В банята е наблегнато на инокса и алуминия и затова решихме с клиента и вратата да е подобна.На пазара има и по-хубави врати,но бяха доста по-скъпи и трябваше да се чака доставка.Вратата е от Хорман и се върза прилично с интериора.
dito - специалист
Благодаря ви за отговорите. Както се притеснявах, този вариант ще ми отпадне :|
Иначе изглежда много готино банята =D>
zmeios - специалист
Да ме прощавате - не търся да Ви обидя, още повече че цветовете и формите са работа на собственика, не на майстора (който иначе, видно, е свършил чудесна работа)

Но плочките, с тоя таван, с тоя хром, е СТРАШЕН КИЧ. Мангалска работа направо. Нямаше как по-зле да се избере, та дори и оранжев сатен да беше добавен в цялата комбинация.

Мое мнение.

Тема "Тоалетна и баня в нов апартамент" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: