Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
MASTER - специалист
Отстрани пердаши, теглиш и от съседните полета пердашиш.

Освен това тези часове са доста относителни, зависи колко е влажна замазката и какво е времето докато съхне.

А за тръбите - ами то пари не ти трябват - трябват ти две тръби от скеле по 4 метра да речем, все толкова ще има някой около теб да има части от тръбно скелв. После ги измиваш и му ги връщаш.

А сигурен ли си, че оправи правилно наклоните с пилетата, кръстосано трябва да ги проверяваш, не само в една посока
HX_Vextor - специалист
Еми аз ли4но пердаша с хиликоптер и снегоход4ици , но тъй като не ти се дават пари за такъв под наем да ре4ем ,ще ти кажа какво съм виждал :lol:
Работехме в новостроящият се мол на цариградско шосе в софия и там имаше едни братя роми които правеха само замазки ...... Правеха коридори по 100-тина метра на ден .. Забележи как пердашеха ... Правят адски мокра замазка за да не се пука , с консистенцията на бетон да ре4ем , след 2-3 4аса 4и4ко ром си взима един лист фибран около 60 на 60 5 см дебел , ка4ва го на замазката сяда отгоре и така пердаши навред :? :lol: :lol:
LZ - специалист
MASTER написа:
Отстрани пердаши, теглиш и от съседните полета пердашиш.
Така мисля да направя, но означава ли това, че трябва да я правя 2 дни, т.е. на втория ден полетата от които съм пердашил и евентуално гланцирал първите?
MASTER написа:
А за тръбите - ами то пари не ти трябват - трябват ти две тръби от скеле по 4 метра да речем,...
Така или иначе съм направил пилета, утре ще дръпна и майки.
MASTER написа:
А сигурен ли си, че оправи правилно наклоните с пилетата, кръстосано трябва да ги проверяваш, не само в една посока
Мисля, че са ОК. Наклона е от единия (най-високият) ъгъл към срещуположния (най-ниския)
LZ - специалист
HX_Vextor написа:
... след 2-3 4аса 4и4ко ром си взима един лист фибран около 60 на 60 5 см дебел , ка4ва го на замазката сяда отгоре и така пердаши навред
:) А как го мести, като е насред замазката :?
MASTER - специалист
Няма проблеми да го мести :lol: , все едно е на сърф.

:lol: Майсторлък е , ако пердаши с същия фибран на който е седнал :wink:

Само не схващам що я пердашат изобщо, като им е толкова мокра замазката. :? Сигурно пердашенето им го плащат отделно

Споко бе човек, ще стане за един ден.
freshenero - специалист
Най-малкия проблем ти е пердашенето,а ти от него си се уплашил!!!Товва е и повод за отмор,а не само дьрпане.Само се вьоражи с малко по-голяма пердашка,най-добре дьрвена 40 на 40-50см.или текстолит .Можеш веднага да пердашиш стига да не е хептен водниста.
yurig - специалист
Искам да кажа за запълването на фугите: Гледах как правиха шлайфан бетон на открито и след това го нарязаха на квадрати с диамантина а фугите запълниха с набивна гума за алуминиеава дограма.Има различни размери а и не е скъпа.
HX_Vextor - специалист
LZ написа:
HX_Vextor написа:
... след 2-3 4аса 4и4ко ром си взима един лист фибран около 60 на 60 5 см дебел , ка4ва го на замазката сяда отгоре и така пердаши навред
:) А как го мести, като е насред замазката :?
С маламашката се местеше изрода :-D ... Предашеха за да могат да набият посипка (повърхностен втвърдител) отгоре
HX_Vextor - специалист
yurig написа:
Искам да кажа за запълването на фугите: Гледах как правиха шлайфан бетон на открито и след това го нарязаха на квадрати с диамантина а фугите запълниха с набивна гума за алуминиеава дограма.Има различни размери а и не е скъпа.
Набивната гума не е уда4ен вариянт за открито .... Идеята на силикона е да не позволи на водата да влиза във фугите ... Зимните месеци влезе ли вода след това бетона се събира с лопата около фугите :wink:
emil_v r - майстор
Вектор , ти си си специалист , ако си от София , иди за половин час там и му покажи на място .
Ако бях в София щях да ида ...

Тема "Замазка на под на хале" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: