Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Здрвавейте искам да ви попитам ако съм система 5+1 кум субуфера свържа още една тонколона без усилватели филтри и такива простотий ще има ли някакъв проблем ?!? :?
Virtuozo - специалист
Що се отнася до силата на звука,колоната ще си свири и без да и слагаш друг усилвател.Що се отнася до филтрите,те са за да не се застъпват честотите на отделните тела и "режат" определени диапазони,за определеното озвучително тяло-тъй че тук може и да се получи определен дискомфорт за тренираното ухо,но и това не е болка за умирачка.Най-голямо внимание трябва да се обърне на импеданса/съпротивлението на въпросната колона/ и начина по който смяташ да я вържеш спрямо другия товар.Ако там пише 8 ома а ти сложиш паралелно 4 ома колона-веднага падаш под 4 ома и товариш стъпалото-може и да няма проблем,може и да има защита от претоварване която да изключва-това вече си е проблем а може и още по-лошо да стане :wink: Но изчакай да се включат специалистите и те ще те ориентират по обстойно и по качествено от мен.
naB4o - специалист
А къде ще я свържеш по-точно? Колко вата ти издържа системата? Колко вата е др озв. тяло? Има много работи преди твоя отговор...
да предположим че е 100-вата 8-ома другия говорител е 150-вата 8-ома
и ги свържа последователно

Тема "5+1+още" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: