Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
laki1968 - специалист
такаа,раздели халето на 4 части и прави всяка 1 поотделно,като м/у всяка част слагаи 2см. стриопор да ги дели-така тои ще убира разширенията и нема да се пука замЪската.... :-D aaa -и не я застъпвай а я засичаи
LZ - специалист
laki1968 написа:
... aaa -и не я застъпвай а я засичаи
Това не го разбрах :?
Днес направихме майките - около 60 метра. Направих снимки ама забравих фотото на обекта :(
Утре в 12 часа идва замазката - 5 кубика.
Преди това ще чистим и ще понамокрим ииии каквото сабя покаже :)
Абе май като за сефте се справяме добре. Е като видите снимките със сигурност ще има критики :)
laki1968 - специалист
всяко поле поотделно-не едната да застъпва другата....сори ако не се изразявам добре ама толко си моем :-D
LZ - специалист
Те са разделени от майките. И май няма да я правим на етапи. Утре дърпаме всичките 5 кубика, поне до където стигнат. По-добре да не стигне с малко и да забъркаме още на място, от колкото да остане замзка и за нея да няма майки и да се чудим какво да я правим :)
С напредването на процеса гледам по спокойно на цялата работа :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
И по 2 аспирина преди, по средата и след. Не се майтапя.
LZ - специалист
n_a написа:
И по 2 аспирина преди, по средата и след. Не се майтапя.
Това за мускулната треска ли? За сега нямам. Ще видим утре :)
HX_Vextor - специалист
Ne ostavqi maikite da izsuhnat za6toto sled tova se puka tam kudeto sa te i otlepq :cry:
LZ - специалист
HX_Vextor написа:
Ne ostavqi maikite da izsuhnat za6toto sled tova se puka tam kudeto sa te i otlepq :cry:
Остава само да се надяваме, че няма да изсъхнат прекалено за 20 часа. Ще ги полеем с малко вода сега :?
LZ - специалист
TOTAL DISASTER!
демек, пълен провал, е не чак пълен де.
Основната ми грешка беше, че в последния момент решихме да я правим цялата и поръчахме 5 м3. В резултат 2 са за боклука, защото не можахме да я разнесем. Очаквам и там където положихме допълнително овлажнена да се отлепи, но това не ме притеснява чак толкова. Яд ме е, че не следвах първоначалния план и нямаше да има проблем.
Заради цялата дандания изпуснахме и момента за пердашене и съм изпердашил само част, да не говорим за гланциране.
Имам и снимки на бедствието но сега не ми се свалят, отивам да се къпя.

Темата май по скоро е за бисери :)
laki1968 - специалист
е май закъснях..ама ти вече го беше решил....както ти написах направи 4 полета и не беше нужно да ги наливаш наведнъж,ама... :-D

Тема "Замазка на под на хале" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: