[quote="EmoZ"]Насе това дето си го нарисувал е много неясно, някаква инсталация, попътна ли е, лъчева ли е, смесена ли некаква?!?!?
Аз по ясна от тази инсталация не мога да направя
Не съм сигурен какво значи попътна или лъчева, но ми е ясно че систамата е най- ефективна когато е с колектори. Както казах по горе през коридора няма да минава нито една тръба, защото не ми се къртят плочки и после да търся из Бургас същите които едва ли ще намеря т.к. са правени преди 10год. Също и трапезарията е с плочки и тях не искам да къртя за това печката ще е там, а и до сега е била там 20год. Хола е паркет... Знам че увиличавам по този начин метражите но тръбите ще ги слагам освен в гофре и във 2-ра изолация от тая сивата за ппр-тръби. За Изолацията на къщата чакам индивидите, които живеят под мен да се наканят те, та да я правим заедно, последните 2-3 зими им напомням ама уви. А иначе не ми се дават 4-500лв повече за алпинисти, на 5 етаж съм, или скеле което ще излизе горе долу пак толкова.
------------------
2V6: За твоето предложението, хубаво е котлето, 18кв риза е супер обаче 1кв отдавана топлина за стая 17-18кв (трапезария+кухня) дали ще стигнат.
Аз по ясна от тази инсталация не мога да направя

------------------
2V6: За твоето предложението, хубаво е котлето, 18кв риза е супер обаче 1кв отдавана топлина за стая 17-18кв (трапезария+кухня) дали ще стигнат.