• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
velsi - Почетен майстор
То отдавна си работи. Ходя на работа, но когато силно искаш нещо да стане - намира се време. След работа... събота, неделя... Иначе и аз имах навремето "Струна", трифазна, но я продадох. Та имам база за сравнение и мога да кажа, че това не работи по-лошо. Получи се и съм доволен.
Ronin - специалист
Това което си направил е монофазно....с трифазно едва ли ще го сравниш....но важното е че върши работа...
velsi - Почетен майстор
Ето и малко снимки в цвят. Жалко, че посетителите на този форум се впечатляват повече от която и да е тоалетна с плочки, отколкото от нещо такова... Но аз все пак да споделя.

Прикачен файл

CO 013.jpg
CO 013.jpg (200.86 KиБ) Видяна 17520 пъти

Прикачен файл

CO 014.jpg
CO 014.jpg (208.21 KиБ) Видяна 17520 пъти
tonkata - специалист
Бравооо. Ако можех и аз щях да си направя. Единственият пропуск е вентилатор за охлаждане, или аз не го видях?
tyo - специалист
Браво! "Приказка" е станало!

С тези капаци няма ли да затрудниш охлаждането.
На мен лично "кабрио" по ми харесва :-D
sek.1 - специалист
Аз като железар (машинен инженер) мога да кажа само евала супер е станало.
velsi - Почетен майстор
Вентилатор ще има на задния капак, който още не е готов. А отстрани, точно срещу трансформатора има пробити 900 отвора ф3,3 мм откъдето ще влиза въздуха и ще се изсмуква от вентилатора.
bou81 - специалист
Велси би ли дал някаква схема на свързване, абе всико необходимо за направата му че и аз съм навитак
velsi - Почетен майстор
Схема на свързване - да, но нямам идея как са навити трансформатора и дросела, а само схема едва ли ще ти е от голяма полза.
bou81 - специалист
всичко по подро6но за направата, стъпка по стъпка
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

Тема "Ползвали ли сте това телоподаващо?!?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: