Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
Стефан - майстор
Митко, идеята ти ми допада. Ама много. И се възхищавам на смелостта ти за строежа. Но от малкото, което видях, ти липсва практически опит. Не се обиждай, а се замисли. Ти разчиташ на майсторите си/ не знам дали са семейство /, а не търсиш съдействие от опитни хора. Нямам в предвид себе си.

Най не ми хареса дебелината на покривните панели. Много са тънки. Но ти си знаеш най-добре. Извинявай за поста ми. Пиша го най-добронамерено. Готов съм да ти помогна, ако прецениш. И това е последното ми публично предложение.
torbalan - Дървен философ
майстори няма...
не помня кой беше с мен, когато се качи при нас, но са ми приятели (почти всяка събота и неделя ми идват на гости приятели и бачкаме на обекта)...

работя сам - когато някой дойде да помага - добре дошъл е :-)

грубата работа (строежа) я свърши един приятел, а аз когато можех му помагах :-)

покрива пак двамата сме го правили... а за панелите - има си таблица, от която се избират разстоянията между гредите, на които лежат спрямо очакваното натоварване отгоре (най вече от сняг). разстоянията между опорите варират от 135см. до 190 см. при мен най-голямото е 140 см., като почти навсякъде е далеч по-малко....

първата зима няма да слагам таван под покрива за да видя ще има ли ядове с укрепването...

Тема "Да се похваля" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: