• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
Здравеите ако някои от вас маисторите разбира от асансьори,работи или е работил... моля да ми помогне Тарся схема на обикновен Подемник(АСАНСЬОРИ) с Нормално управление Може и със Събирателно на горе или долу ако някои знае някои саитове или пък има снимки моля да ми помогне много ще съм благодарен !БЛАГОДАРЯ ВИ :)
Johny - майстор
За пътнически асансьор ли питаш?
dido_boi - специалист
на времето в института правих схема на 12 етажен двускоростен асансьор ако ти трябва за някакъв проект - да я търся
bobykafe - специалист
A9-AA1 ли ти трябва?

БУЛ ЛИФТ- там работиш или искаш да работиш?
А не трябва ли това??
Последна промяна от bobykafe на нед окт 04, 2009 2:21 pm, променено общо 1 път.
Johny - майстор
bobykafe написа:
A9-AA1 ли ти трябва?
Мисля, че би му свършила работа, но моите копия са с лошо качество и непълни.
Асансьорните техници на блока ги имат тези схеми.
bobykafe - специалист
Принципно ги имам /на "хартиен носител" :wink: / , но са в Стара Загора.
Значе 1-во искам да се извиня на всички които са писали в темата и ас не съм отговорил: Извинявам се на всички просто имах малко проблеми с Компиутъра съжелявам :|
Сега по темата.. бих желал схема на модеминк A9-AA1 ако някои разполага с нея и
did0_boy ако можеш потарси схемата на 12 етажния... П.П Не отказвам и сякакви др схеми мисля че ще ми са от полза :)
bobykafe - специалист
Както казах, имам я, даже някога си правих дипломната работа на нейна основа, но е в Стара Загора и то на хартия, а сега съм в голЕмото село.
eee няма нищо здраве да е . Аз се поразрових из нета ама неможах да намера за това си помислих че някои от вас които се е занимавал или се занимава още може да има.. в наще учебници има там уш няква на а9 аа1 ама мене половината ми е няма... и за това ако някои то вас има мн ще ме зарадва ако имате и на други уреди може да постне те
tonimimi1 - помощник
az imam vsi4ki sxemi ako oshte te interesuva samo kaji kakvo iskash
  • 1
  • 2

Тема "Схена на обикновен асансьор с нормално управление..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: