• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 534
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
fbr - майстор
bili&steki написа:
. Модела има еквитермална регулация(регулация по външна температура) и управление на сервозадвижка на 4-пътен вентил, настройки за 5 различни вида гориво,автоматично почистване на топлообменика и автоматично изнасяне на пепелта, управление до 8 (5 стандартно + 3 с допълнителен модул) отоплителни кръга(работи с 8 термостата и управлява 8 помпи), преоритетно подгряване на БГВ с настройка на времеви интервали,управление през GSM и Internet
Не се казва "Ще скова кочина"- Вече се казва "Ще реализирам кочина" След толкова приказки казани нахалос, ми кажете колко ще излезе 1 киловатчас енергия с вашите котли, като прибавите и лихвите за първоначалната инвестиция.
syncho - майстор
bili&steki не знам защо така нападаш продукт без дори да си го виждал! То и аз мога да изприказвам една камара приказки. Да не говорим, че цената, която си дал не включва и половината "опции", които си написал! От 10 години внасям италиански продукти - има добри има и лоши. Човек не може да пробие на пазара с лошо качество. Свикнал съм да избирам най-доброто и ще е много трудно да ме убедиш, че чешки котел ще е с по-добро качество, имайки в предвид дългогодишния ни опит. За немски няма и да говоря, защото 90% от немските марки стоката им се произвежда ОЕМ, т.е. не се прави в Германия, както беше на времето за да ми приказваш, че били пред италианските и т.н. Само за пример ще дам пиролизните котли на Viessmann, който се произвеждаха от полската фирма Eko-Vimar.

п.с. В този италиански котел има следните СТАНДАРТНИ неща: седмичен и дневен програматор, автоматично запалване/гасене, автоматично почистване на димогарните тръби, автоматично зареждане с гориво, помпа, разширителен съд, защита от обратно горене, възможност за включване на стаен термостат, автоматично регулиране по температура и по мощност.

Опции: GSM модул към електрониката, всякакви други арматури и датчици и допълнителни автоматики... (трипътни моторвентили, стайни термостати, тостери... :) )

Успех!
bili&steki - специалист
syncho съм искал да те обидя.Извинвай ако съм те засегнал. А относно пелетните котли знам какво говоря ;).
deyanyovkov - специалист
Здравейте,

Току що си монтирах 20kW български пелетен котел и се чудя има ли форумци, които ще коментират
bili&steki написа:
syncho съм искал да те обидя.Извинвай ако съм те засегнал. А относно пелетните котли знам какво говоря ;).
syncho - майстор
по-скоро ти трябва да коментираш :) . Кажи доволен ли си или не си :)
deyanyovkov - специалист
:) Ами изглежда масивен, здрав, симпатичен - в момента съм в процес на набиране на пелети от различни производители(по едно чувалче) за да тествам.
naskov - майстор
deyanyovkov написа:
Здравейте,

Току що си монтирах 20kW български пелетен котел и се чудя има ли форумци, които ще коментират
Дай малко повече инфо. Марка на котела, на горелката...
EmoZ - специалист
deyanyovkov написа:
Здравейте,

bili&steki написа:

Моите съболезнования :(. Осветлението на лед дисплея синичко ли е? Съвсем серионзен съм, питам да не е от производителя на нашия 'пелетен котел'. Даже утре 'ше му пусна една снимка - да си ги знаете.

С по едно чувалче нищо няма да разбереш, тоя котел с 20 кг пелети аха-аха да влезе в режим.

Кажи к'во регулираш по горивния процес - време на подаване, време на престой (през еди колко си секунди върти шнека по еди колко си секунди), скорост на вентилатора . . . . друго?
bili&steki - специалист
Ми..честито :-D
bili&steki - специалист
прилича ли на този ? :roll:

Изображение[/img][/url]
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 534

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията: