Много интересна и все по-често дискутирана тема.
dj_krassy - помощник
Здравейте,направо към въпроса ще полагам замазка на първия етаж на който са сложени външни врати които вече са измазани отвън и отвътре и според тях като си пусна нивото на замазката на едно две места ми излиза почти на нула,та това дали ще е проблем или да си я пускам спокойно без да се притеснявам дали няма да се изкърти след време
bisplus - специалист
Няма ли да има крайно покритие?
simeonov_74 - специалист
Е, като сложиш ламината с това "почти на нула" какво ще правиш? Помисли за лек наклон към вратата, ако не трябва да се съобразяваш с нещо друго. :-D
lenko71 - специалист
dj_krassy написа:
и според тях като си пусна нивото на замазката на едно две места ми излиза почти на нула
Мисля че се има предвид дебелината на замазката а не разстоянието м/у нея и вратата.
dj_krassy давай смело, няма проблем
dj_krassy - помощник
а нещо като грунд има ли с което да мина плочата там където се пада по тънката замазка
Чаро - Акълия
Я кажи, там където е най-дебела, колко см идва?
HX_Vextor - специалист
Боро контакт мажи на пода .. Купи си пластификатор за замазки и направи замаската по реди4ка за да не ти напука

Но при дебелина 1 см по4ти на 100 % 6те ти пукне
simeonov_74 - специалист
Лично според мен, трябва само да си направиш шприц от вода+цимент и си прави замазката смело.Това ти е най евтиният и сигурен начин и няма смисъл да се набутваш с боро или бетон контакт, но ако са ти повече парите пробвай с тях.

Тема "Въпрос за тънка замазка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: