Проявете вашата изобретателност.
ida - специалист
Кутийката ти е много сладка, но и тази не е за изхвърляне, според мен :) Хем , ако решиш да я направиш, няма да ти се налага да ходиш до Русалкал Иначе и аз знам, че там е раят на природните материали за хобисти. :lol:

Прикачен файл

ButtonBox1.jpg
ButtonBox1.jpg (128.08 KиБ) Видяна 14014 пъти

Прикачен файл

ButtonBox2.jpg
ButtonBox2.jpg (147.47 KиБ) Видяна 14014 пъти
iolly_ - специалист
Страхотно....много ми хареса Ида...бих си я направила
taty67 - специалист
Браво много яки идейки и добре са станали - чак ми се иска и аз да си направя но с тия ''две леви ръце'' :lol:
ida - специалист
Jolly, всяка жена има нужда от кутиики като твоята, особено пълни с хубави неща :lol: За това ткрих още полезни и лесни идеи.
За едната е нужно да поровиш в кухнята за всякакви ядки, семена, кафе и т.н., а за другата-да ядеш много сладолед на клечка :lol:

Прикачен файл

untitl.jpg
untitl.jpg (30.55 KиБ) Видяна 13957 пъти

Прикачен файл

1105_img_box1.jpg
1105_img_box1.jpg (5.04 KиБ) Видяна 13957 пъти

Прикачен файл

1105_img_box2.jpg
1105_img_box2.jpg (1.71 KиБ) Видяна 13957 пъти

Прикачен файл

1105_img_box3.jpg
1105_img_box3.jpg (2.22 KиБ) Видяна 13957 пъти
iolly_ - специалист
Ау кутийката от клекчи от сладолед е страхотна.

Е сега се ядосах, че нямам такива. Лятото май ще поработя по въпроса. :lol:

И идеите със зърната са страхотни. Като си помисля това би било страхотна идея за такова украшение в кухнята. И може в нея да се слагат например пакетчетата ванилия или нещо друго дребно. Или просто за красота.
iolly_ - специалист
Хора този сайт много ме запали по такива идеи.

Незнам защото ми е "Скучно" с детенце по цял ден вкъщи или просто защото винаги съм харесвала да правя нещо с ръцете си.

Сега между другото започнах да правя сватбени покани и ще ги продавам през едно студио за видеозаснемане. Ако някой се интересува. Имам доста идеи и мисля, че добре се получават.Все още търся още някои материали за да станат наистина хубави.
Emerald - модератор
Браво, Йоли! Покажи ни поканите! :) Може да ти подскажа от тук някои "чужбински" идеи ако имаш желание да се концентрираш на сватбена декорация. :wink:

Появиха се в България сватбени агенти, но декорацията все още много куца в сравнение с местната.

Между другото, тук в магазините за 1 дол. се продават големи пликове с такива "сладоледени" пръчици, които биха стигнали за не една кутийка. Има дори разноцветни, боядисани с безвредни бои.
iolly_ - специалист
Ох нещо все си мисля, че не са достатъчно хубави...поканите. Това е защото все още нямам от къде да си уредя релефен печат и нали се сещаш, че само с картон и панделки не става.

Скоро ще ви кача някои да видите но все още съм много критична към себе си и като си ги харесам сама тогава.

Ще се радвам на всякакви идеи. Мислех да направя проучване от неомъжени жени...да кажат как си придставят тяхната покана. :o

А за клечките от сладолед защо ми го каза Emerald... :sad: Само се ядосах, че тук няма.
Emerald - модератор
Показват тук едно интересно предаване, където си избират една двойка кандидат-младоженци и им правят безплатно декорацията на сватбата. Има невероятни идеи, но експромт сега едва ли ще се сетя за нещо конкретно по поканите. Ще следя и ако мерна нещо оригинално сватбенско, ще докладвам. :-D

А ти гледай за тези пръчици! Много хора си правят домашни замразени сокчета в специални формички и за тях са нужни такива. Сигурно продават някъде. Между другото, срещах много хубава идея за играчка за папагал от такива цветни. Трябва да я постна.
Emerald - модератор
Ето- за папагалите е абсолютно противопоказано използването на лепила или вредни бои. Собствениците им са много изобретателни, т.к. фабричните играчки са скъпи и неинтересни. Ако някой го интересува направата "от нищо" на играчки за папагалчета, свиркайте! Ще отворя нова тема, защото има много за показване.

Изображение

Изображение

Тема "Кутийка за бижута от морски охлювчета" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: