• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
От мобилни телефони до цифрови камери
lenko71 - специалист
petromaniq написа:
lenko71, за какво са му резисторите и първите транзистори във веригите. Според мен спокойно може да мине и без тях.
За ограничаване на базовия ток. Без тях базовия преход ще загине
За усилването не берете грижа, нищо нередно няма да се случи.
garvana - напреднал
благодаря ви за съдействието но бутона няма затворени контакти така че по елементарната на пръв поглед схема ако трябва да се изпълни може и да стане по сложна поне аз така си мисля а не ми се сменята бутоните става въпрос за едни ел стъкла на Сеат толедо и бутоните са фабричните !
stefan_gb - специалист
Ако бутоните са там (оригиналните,и модула също както каза немога да те разбера какво заменяш или преправяш :) Сподели де ...... мисля че нещо бъркаш :-D
garvana - напреднал
за сега всичко работи корект но опита показва че рано или късно нещо дефектира и не ми се пущат допълнителни кабели а и така за спорта от любопитство
Нещо стънично този елемент би ли могъл да е памет за дистанционни в една авто аларма ?
http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... 4LC01.html
stefan_gb - специалист
да памет е и не само за дистанционни :)
garvana - напреднал
благодаря за информацията след като го сменя ще споделя резултата!
stefan_gb - специалист
Неможе еи така да я смениш :-D новата ще е меко казано празна :lol:
garvana - напреднал
вероятно си прав но аз ще я сваля от друга аларма затова предполагам че няма да е празна !
stefan_gb - специалист
Ако е така и е със същия запис трябва да стане , пробваи :)
garvana - напреднал
много е малка схемата а и ме е страх че ще я прегрея затова ще я дам на колега с дифузера да я стопли равномерно а и да няма статично електричество
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "две релета по един проводник ???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: