ibogdanov - специалист
n_a написа:
Ооо на KNAUF сатена! Сив и мирише гадно!
говори ми... после как се шкури!!! разказа ми играта.
ефекта е че сега, ще шпалковам отново.
пълено извращение. а иначе пълни добре, "мазно" се работи... но не е читав.
вече не знам какво да ползвам. Миналата година си вземах един турски от Ангро. Супер си беше! еффтинко и задоволително.
Но някъде бяха писали ,че бил отровен и т.н.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Заатуй значи ни позеленяха косите! Бе що се излагате!
ibogdanov - специалист
n_a написа:
Заатуй значи ни позеленяха косите! Бе що се излагате!
позеленяли казваш... не знам ! мойте само побеляват.
:-D
тъста ми е строител.. гледа ме как смело купувам всякаква нова строителна изгъзица и ми вика - ей ! едно време само с гипс го правехме и още не е паднало.
замислям се дали традиционите технологиии не са по-добри, когато си правиш нещо за себе си. За индустриални обекти там е ясно - скорост и да върви, да се отхвърля.
знам ли .... аз съм прост юзер. не съм строител.
просто искам да ми е лесно :lol:
mitaka_vk - специалист
Е па сичкото сме юзъри, дори и списиалистити :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Za indустриалните обекти.... новите неща са в повечето случаи да компенсират неумение някакво. Аз с обикновен гипс не мога да шпакловам.... не че имам голям опит, но на обект досега не видях кнауф или подобни без да са довлечени изрично от инвеститора. Профитата си работят с каквото са научени. Съответно с каквото умеят.
За теб и тъст ти.... важно е да стане работата, не по-малко важно е, като седнете с бабалъка, да си викате наздраве благо и с кеф.
Нали.
ibogdanov - специалист
n_a написа:
.... важно е да стане работата, не по-малко важно е, като седнете с бабалъка, да си викате наздраве благо и с кеф.
Нали.
е как! но имам един огромен проблем....
Тъста се Казва Христос, не се ебавам, и вярвай ми нито пуши нито пие. Като седмен на маса той от страни гледа. Да ми е жив и здрав, иначе без него съм за никаде.
малеее как оспамих теата на човека! извинявам се
leonardo_vd - модератор
jakuzi написа:
В България няма производство на Кнауф продукти.Представителите на Кнауф-Бг внасят от фабриката в Македония.Прав си за разликата с Гърция защото там имат производство,същото важи и за Турция.
Има .
Във Видин има завод за гипсфазер и произвеждат отскоро Унифлот. Има тенденция и линия за гипскартон да пуснат.
БАДАНАРКА - напреднал
Ако мога да използвам темата на колегата,какъв размер гипс картон да си взема.Тавана ми е висок-2.74.Ще се слага на таван и на стена.Намерих на KNAUF. Благодаря!
simeonov_74 - специалист
БАДАНАРКА написа:
Ако мога да използвам темата на колегата,какъв размер гипс картон да си взема.Тавана ми е висок-2.74.Ще се слага на таван и на стена.Намерих на KNAUF. Благодаря!
2.60м за стените и 2.00м за таваните :)
БАДАНАРКА - напреднал
Благодаря за бързия отговор.Търговеца ми предлага два размера,та се чудя кой да взема.А разминаване на фугата на стената ще има нали?

Тема "Купуване на материали" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: