• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
8180 - майстор
Емо,
Не се каня да споря, не ми е съответстващ "заявеният ценз".
Настоявам на споделеното от мен, а ти си в правото си да го обориш конкретно и ясно за питащия и да му поясниш КАК Е ПО-ДОБРЕ ДЕ СЕ ИЗОЛИРА ОТ ВЪНШНАТА СРЕДА, въпреки мненията на "никой не разбиращите".

Ако забелязваш, съм извадил ЕДНА от 3 твои точки. В темата резултатът е 2:1 или 3:1 (статистически) по този въпрос (ако не е под достойнството ти да четеш) - питащият, като правило, не го интересува това - чака си отговор за неговия конкретен случай.
Или се обосноваваш или влиза в сила:
Точка 7 от http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=19655.
Форумът е за ВЗАИМОПОМОЩ, а не "да си ги мерим" - по-добре нищо, отколкото "набутване" на питащия.
Напомням, заявил си се тук като разбиращ, със съответния ценз - това е И ОТГОВОРНОСТ! "Фриволният език" не оправдава евентуалните грешки в съществото ("аз се майтапих", "аз не разбрах", "набутахте ме във филм") - ти избираш.
EmoZ - специалист
Извини ме 8081, но би ли погледнал т.4 и т.6 от линка към темата на Хигро. Ако се позачетеш ще забележиш, че питащия никъде не е споменавал къде и как контактува с външни стени, за да се налага да ме апострофираш.

Сега в контекста на добрия тон и в търсене на обективната истина, а и в полза на останалите форумни членове, които заслужават само читава информация обясни кое точно в моя пост крие опасност от 'набутване' за питащия, може пък да греша. Нали 'нищим' сериозен въпрос - ето в темата сме - 'сичко е ок!

п.п. Има някаква грешка, аз не си го меря с никого и нищо не съм заявявал, наистина нещо не разбирам.
Spokoiniq - майстор
Rendo има външна изолация, та и аз му предложих тавана и стениет на мазето(тата) поне до половината с изолация, иначе се вкарва във филм с нови нива, къртене на окопани мебели, а дюшенето му е цилкено и лакирано добре и не му се разваля, разбирам го.
pipbel - майстор
Еее нейсе, най-после сложихме точка на темата
Ама виж в какви конфузности и спорове ни вкара rendo като си "преглъща" информацията
Де да беше единствен.....
  • 1
  • 2

Тема "Изолация на Под - Главоблъсканица" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: