• 1
  • 2
astor - специалист
Съжалявам за лошото качество на снимката, но е правена с мобилен тел.
Поздрави и дано ви е от полза. Накрайника струва 27 лв.

Прикачен файл

Image055.jpg
накрайник за бормашина за завиване на винтове в гипс картон
Image055.jpg (25.82 KиБ) Видяна 11342 пъти
bluelemon - специалист
Може ли да обясниш точно какво представлява патронника, че аз май точно такъв си търся, и евентуално къде се продава.
velsi - Почетен майстор
То не е патронник, а накрайник. Бях изнамерил голяма снимка и бях я постнал, но не помня вече в коя тема. Представлява нормален накрайник за винтове с кръстата глава, но има периферия покрая и кръстачката е малко навътре. Идеята е като натиснеш да завиваш в гипскартона и достигнеш повърхността накрайника изтърва винта и така не можеш да го навиеш прекалено дълбоко в картона. Гледах същото нещо на Stanley в Практикер и мисля, че беше по-евтино, някъде 10-12 лв.
bisplus - специалист
Здравейте!! Работил съм с такъв накрайник, много е хубаво да го имаш но съм твърдо убеден, че може да се работи и без него!! :)
masteradmin - майстор
Освен това е магнитен и тегли винтовете сам, без да бъркаш с ръце и да се боцкаш.
leonardo_vd - модератор
Има си специални винтоверти за тази работа.
velsi - Почетен майстор
Това означава ли, че трябва да си хвърлим нашите винтоверти, които не са СПЕЦИАЛНИ, вместо да си купим този елементарен накрайник за 10 лева? Иначе ние знаем, че има специални винтоверти.
chenks - специалист
Здравейте момчета, аз лично въртя за по-бързо на око, но понякога ми потъват твърде много , за това използвам ето това.

Мисля , че това е най-ефтиния вариант. Ако в България не ги продават, мисля че лесно можете да си го направите.

Прикачен файл

p2586462_l.jpg
Drywall Bits Phillips
p2586462_l.jpg (5.43 KиБ) Видяна 11243 пъти
leonardo_vd - модератор
velsi написа:
Това означава ли, че трябва да си хвърлим нашите винтоверти, които не са СПЕЦИАЛНИ, вместо да си купим този елементарен накрайник за 10 лева? Иначе ние знаем, че има специални винтоверти.
Този елементарен накрайник е за ВРЕМЕННО ползване, а ако се занимаваш професионално с картон или поне си изкарваш хляба с това ти е нужен професионален винтоверт. Има такива Райдери за по 60лв. Спаркита за по 100-150лв. Кресс за 270лв. И Макита от 250 до 370лв.
така че ако изхабиш 27 такива накрайнника си изхарчил парите за 1 нов Кресс за който, накрайниците се дават по 1 на всяка кутия с винтове.
Това ми беше идеята.
bluelemon - специалист
Е да, май точно това ми трябва :) то става и за навиване на винтове в дърво и други меки материали предполагам :cool: 10x Ще видя в практикер или бриколажа нещо по евтинко като за непрофесионалист.
  • 1
  • 2

Тема "накрайник за бормашина за завиване на винтове в гипс картон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: