• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
tokuro40 - специалист
искам и аз да видя как е станало след боядисването :lol: . пък и това ми напомня на Чип Фус от "overhallin"
The_FAN - специалист
Здравейте отново.

Още не е боядисано... като е готово ще покажа. Друг апартамент с интересни форми е готов и боядисан вече - снимки до 2-3 дни.
Сравнението с Чип Фус ме кара да се изчервя - на тоя съм му голям фен.

Cn0ko написа:
AmaTuopu
Какво те трови ? Сподели с останалите - може и да е лечимо

nikibi написа:
Проекта с коя програма е правен и колко време е отишло?
На няколко пъти споменавам вече - програмата е Google SketchUp, времето за изработка на проекта - около 20 дена, реализиране на идеите на практика - около 30 дена.

impreza
, собственика знаеше от първия до последния ден колко ще му струва всичко, та ако го е боляло главата е било в началото, а на финала определено му беше минало вече:)
mitaka_vk - специалист
Ъъъъъ аз в момента незнам какво да кажа, онемях :-D Някои елементи са нараво уникални особено антрето и колоната просто са уникални. За осветлението просто няма какво да коментирам то не кърнти а направо събаря. Вече ще знам кого да питам за дизайнерски изпълнения и най вече за ефектно осветление. Поздрави :)
Не апартамент, а космически кораб :klatsch:
greentree - специалист
The_FAN....човече,...направо онемях....2.38ч. е...сън не ме лови като видях проекта и работата .....евала!!!А аз си мислих ,че съм виждал класна работа.....лелееее....то това е направо ..... :prayer: :prayer: :prayer:
greentree - специалист
А между другото,на фигурите (например овалите на тавана ) има ли техника на рязане за да стоят една дебелина на картона така правилни или са грижливо изрязани по шаблон или имат тънък окрайчващ профил,който лично не мога да видя такъв...това определено би ни спестило 3 см от височината на тавана ....повече ми прилича на старателно изрязан картон,без да се наруши края му.
P.S. Ако не е тайна де :)
sasooooooooo - "специалист"
Има "П"-образни лайснички, които се нахлузват върху ръба на картона, т.н. ръбохранители. Досега обаче съм виждал и ползвал само прави, но най-вероятно има и такива за извивки.
The_FAN - специалист
Ами НЕ са от "П" образните капачки.
Има тема:

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=13289

Там е споменат ръбохранител за едностранна шпакловка за овали.
В това е тайната , ако може да се нарече такава. :-D

greentree
, радвам се че ти допада изпълнението

:wink:
toni0511 - напреднал
Разгледах всички снимки и много ми харесаха.Мисля,че си свършил прекрасна работа.Мое лично мнение е,че не е много претрупано а си е точно колкото трябва(това обяснява защо ми харесва).Обясняваш търпеливо(понякога на неподходящи ПИСАТЕЛИ)и това също ми допада.Можеш да ме броиш като кандидат клиент.
muffflon - помощник
Невероятно пи4 много се изкефих на изработката
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Интериор на апартамент" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: