• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 31
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Galy - специалист
Ако някой ден мога да си позволя да си ги купя, ще почерпя :)
Да, сметнато е осветлението с луничките. Във всекидневната имам 28бр луни - Cardan Mini на Ambilux - разделени на няколко кръга. Дали ще ми е светло? :)
Fortune - специалист
Galy написа:
Ако някой ден мога да си позволя да си ги купя, ще почерпя :)
Да, сметнато е осветлението с луничките. Във всекидневната имам 28бр луни - Cardan Mini на Ambilux - разделени на няколко кръга. Дали ще ми е светло? :)
Май да :)
Galy - специалист
Хмм..странно, консултантка в Мартинели ме посъветва да не слагаме стъклокерамика на пода защото можело да се счупи :D
Тъмна керамика в кабината и светла мазилка в останалата част от помещението....това ще е!

Прикачен файл

BANQ_1.jpg
Баня
BANQ_1.jpg (58.29 KиБ) Видяна 5248 пъти
Fortune - специалист
Galy написа:
Тъмна керамика в кабината и светла мазилка в останалата част от помещението....това ще е!
ДА!
niki_sap - специалист
За пореден път - стила много ми харесва. И едно предложение - ако банята изглежда като тази на снимката - водата е напълно отделена в кабина, помисли и вариант въобще да не слагаш плочки по стените извън кабината. Така ще се получи стая за къпане. Сестрата на жена ми го направиха (в друг стил, с камък и дърво) и се получи страхотно. Не виждам защо и в модернистичен стил да не стане. А и ще спестиш доста от плочки.
pipbel - майстор
A къде е алуминиевото фолио (пароизолацията) на ватата на снимка DSC05519.JPG ? :?
Така поставена очаквай мухъл там и скапване на ватата.
Побързай да свалиш ГК от тавана и да сложиш паробариерата.
Дано не е боядисано вече...
Fortune - специалист
niki_sap написа:
помисли и вариант въобще да не слагаш плочки по стените извън кабината.
Той това каза - тъмна мозайка в кабината, а останалото светла мазилка.
Fortune - специалист
В къщи банята е организирана по подобен начин - душ кабина с фаянс, "Пералня" кабина и всички останали стени с латекс.
Последна промяна от Fortune на пон окт 12, 2009 4:49 pm, променено общо 1 път.
iveliks - специалист
колега а така и не разбрах цената на лампите и от къде си ги видял
Galy - специалист
:) Здравейте отново. Niki_sap, никакви плочки - тъмна стъклокерамика и светла мазилка, може би почти бяла ;) Шкафа над казанчето ще оправдае мястото, което заема структурата за вграждане. Единственото за което ще съжялявам е, че няма да направя светещ Барисол таван. Така банята би добила вече наистина уникален вид...сещате се, че всичко опира до парички. Сега варианта е мазилка натавана или ПВЦ без фуги-пълен гланц. Няма ли някой колега, който би желал да се разпише на тавана с един хубав Барисол на по-достъпна цена? :) Днес дойде идеята за пълно отделяне и оформяне на душ кабината с вратичка. Незнам...още мъничко трябва да узрее идеята и стартираме проекта. Pipbel, сигурен ли си за ватата? Не е шпакловано все още, но ако си прав, това значи че трябва да сваля 100 квадрата картон от тавана...Iveliks, лампите са на LIRIO. Има ги налични само в София. Уникални са, вярвай ми ;)

Прикачен файл

222-2.jpg
Има лек проблем с рендерите и пода изглежда с друга мозайка. Същата е като в кабината.
222-2.jpg (198.57 KиБ) Видяна 6171 пъти
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 31

Тема "Ремонт, който продължава...дълго :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: