Работа с гипскартон за напреднали.
laki1968 - специалист
rockwall написа:
laki1968 написа:
...ама и тия щампи мн. скъпи бе...бах мааму 1600 кинта,а и после требва ....
a-a-a-a, ДОБЪР ДЕН !!!

А ти искаше да си правиш сам камъни - ако не се лъжа .. :?

За твое инфо, ако една щампа тежи 10-15 кила, за камъните теглото е няколко пъти отгоре, а и цифрата горе долу така се променя

Айде щампичка мога да ти направя за 1000 лева - от мен да мине - моделчето от теб ... :roll:

Кво мислиш ???
намерих по 400 кинта-доста читави,некои ги докарват на твойте,амаа не съм ги виждал на живо.кат си зема първо на теб ша кажа....айде молим 1000лв.у тая криза са си бая пари ааа и не съм спешен.пускам поточната линя напролет,по мои сметки себестойността на м2 под 8лв.-само материала
rockwall - майстор
пак трябва да посмяташ :lol: , а и да видиш на ЖИВО, че не само и на и живо ами и на практика

Относно себестойността - първо тя не е само материал и второ
явно материалът ти е доста постен. Сигурно смяташ пясък с цимент и с това се изчерпва сметката :lol: . Де да беше така ...

Няма да продължавам темата - само един съвет

лично аз не бих рискувал с повече от 2 м2 от тези евтинките, че да не ти стане себестойността неочаквано голяма, че освен сметките на материалите има и сметки, които няма как да разбереш, докато не те ударят по джоба. Тази цифра, която си казал, ако друг ти ги прави, няма да ти стигне само за труда, а цифрата за труда е доста по-малко от тази за материала.

Реалността е, че ти трябва 5-6 цифрена сума и то без "поточната линия", защото сумите на поточните са 6-цифрени, клонящи към 7-цифрени, а пък те - поточните - освен да ги купиш, трябва и да има къде да ги сложиш (виж една по-евтина фабричка долу)

Може да свирнеш едно ЛС за тия евтините, че да си взема или поне да ти кажа какво да очакваш

лека и безаварийна :wink:

Прикачен файл

DSC21344.jpg
DSC21344.jpg (49 KиБ) Видяна 7098 пъти
Последна промяна от rockwall на пон окт 12, 2009 8:48 pm, променено общо 4 пъти.
rulom - модератор
Все се канех да питам автора на темата, как иска да го вземат на сериозно :
...Щампован бетон , полиран бетон , шлайфан бетон , оверлей , майкротопинг , смолисти запе4атки , подове от кристална смола и други...
...при положение, че не знае за съществуването на буквата Ч.......оооо, родна ре4 :!:
rockwall - майстор
rulom,

Ш и Щ са доста по-трудни за намиране (поне на фонети4ната) , а тях ги е намерил ...

може би просто не му работи :) Ч-то

колкото да българската реч - някъде по-горе има топлоизолациЙ
HX_Vextor - специалист
На фонети4ната намам "4" :lol: Наистина нямам на клавиатурата ....
И това 4е не ме взимаш насериозно заради това не е голяма загуба ;) Пазар широк , тук гледам да помогна не да забогатея :wink:

Рокуол не бъркай нашите щампи с твоите братле ;) .. Твоите са калъпи ,нашите са други :wink:

Малко напредък ....
Остана само един лек акцент да се вкара още и боята е готова

Изображение

Изображение

Изображение

[/img]
rockwall - майстор
Нищо не бъркам! Ти поне знаеш, че съм правил и такива ...
http://sitekreator.com/rockwall/hobo__flex_c_ment.html

Щампи или калъпи - принципът е един, така че не казвай, че имате мидички. В материала няма истински миди и раковини, нали ?

Ето малко щампи, за да видиш, че не бъркам

Прикачен файл

щампи22.jpg
щампи22.jpg (69.08 KиБ) Видяна 7057 пъти

Прикачен файл

щампи.jpg
щампи.jpg (64.44 KиБ) Видяна 7057 пъти

Прикачен файл

щампа.jpg
щампа.jpg (58.79 KиБ) Видяна 7057 пъти
HX_Vextor - специалист
:lol: Няма миди естествено , те са ефект просто ;) . Дай ако искаш да направим една тема за щампован бетон и там да нищим материята . По мое мнение от флекс-ц-мент нищо не си видял от щамповането с ка4ествени материали :? Ще ходиш ли на Стройко ?
Последна промяна от HX_Vextor на съб май 22, 2010 1:35 am, променено общо 1 път.
rockwall - майстор
HX_Vextor написа:
На фонети4ната намам "4"
(а банята е светнала - явно се минава през тъмен период и мацаница - чакаме крайния резултат :finga:

Прикачен файл

HX_Vextor.jpg
HX_Vextor.jpg (54.38 KиБ) Видяна 7049 пъти
2betrendy - специалист
на мен ми харесва в общи линии, доста е индивидуално. Браво за майсторлъка :)
...... при такава баня обаче трябва целят ти интериор в къщата да е в такъв стил - тогава става наистина яко.

А този цветен плот (няколко поста по-горе) е направо убийствен !!! Каква му е цената на qм, ако може да попитам ? :?:

Тема "Нещо като баня ама без пло4ки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: