• 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 45
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
markk - напреднал
Докторе,честото за къщата и браво за темите... :)
pipbel - майстор
sasooooooooo

Верно предлагания от тебе вариант е по-лесен (сигурно и по-евтин), ама мойте си клинкерчета са с по-естетичен фасон :cool: ...така че - ще си поиграя с тях.
Немски са, 8 лв е парчето, към 38-40лв ще ми излезе лин.метър с лепилото и фугата, ама мисля си заслужава.

pitagor - не знам кого питаш, мене или sasoo :?
Ако е до мен въпроса - взел съм ги от G&S Варна, а между другото централния офис на фирмата е в Добрич.
И не са за стъпала, за стъпала са 30 см широки
pipbel - майстор
Yes, yes, yes :cool:
Най после
След 30 месеца строежи на 2 къщи най после съм горд собственик на Удостоверение за въвеждане в експлоатация на строеж 5 категория (тоест акт 16) :roll:
Има 15 дневен срок за одобрение след като се подадат всички документи в общината (ако няма нещо да липсва де)
Срока бе спазен, невероятно за БГ, но факт.
До 2 месеца трябва да се подаде и данъчна декларация за да изчислят и новия данък за другата година
Между другото от 10 дена съм и новодомец ,преместихме се на пълнолуние :-D

И понеже свикнах да правя къщи - метнах и третата къща, на кучето :wink:
Ще бъде изолирано отвсякъде с 5см фибран
Пусков срок - до края на седмицата
Ще ви държа в течение
EDI - майстор
Айде, хаирлия да е............. :partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Еееее, pipbel, ЧЕСТИТООООООООООООО!!!!!!!!
mim - специалист
хепи енд, браво, с интерес ти изчетох цялата тема, е не сега, но откак съм във форума и следя как се движат нещата

всъщност 2те теми изчетох :-D
и тъй като всяка къща има по нещо за побутване, наместване и доизкусуряване, окрасяване, ще се надявам пак да има какво да показваш :-D
единак - специалист
Док,
Това да се чува, желая ти само щастливи мигове в къщите и дано поддръжката им да не е много.
Страшно бързо действаш, 30 месеца и готов и с двете. Аз моята кой знае кога ще започна да я употребявам...
ArturDent - Почти Безобиден
Въпреки, че съм нов в този форум и аз ти желая дълго време да ги ползваш.

Ние пък с Единак продължаваме.... и сме толкова в началото.
Dansaver - специалист
Друго си е сам да си участвал в проектирането и строежа - Честито и от мене , много здраве на цялото семейство :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :gott:
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 45

Тема "Строителство - епизод 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: