• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
hristo_gerenski - напреднал
Ето го моя покрив 120 кв. с нови цигли ми излезе около 12000 хилки.Потта е моя :wink:

Прикачен файл

S1055684.JPG
S1055684.JPG (53.24 KиБ) Видяна 7204 пъти

Прикачен файл

S1055700.JPG
S1055700.JPG (67.59 KиБ) Видяна 7204 пъти
pipbel - майстор
hristo_gerenski

120 м2 ти е площа на покрива или на таванската плоча ?

Нещо множко ми се видят 12 000 лв само за материали.... :?

Дървенията я видяхме, я кажи какво още включва покривната ти система ?
Ако може по пера

Понеже моя покрив (пак 120 м2) съм го изчислил да ми излезе около 8500-9000 лева за материали, като включвам в цената и 20лв/м2 за топлоизолация с 10 см фибран.
Здравейте съжалявам че ви откъсвам от темата но имам проблем с нашата вила надявам се да помогнете със съвет
Проблема е че къщата е гредоред и има счупена греда на първия етаж над мазето в момента нямам снимки при първа възможност ще сложа . Гледал съм някъде да реставрират подобна къща бяха и свалили една от стените и правеха плоча това ли е решениет или има по практичен варянт благодаря ви предварително
JORO - напреднал
Bartek, явно никой не откъсваш от темата, защото е доста стара.
Най-практично и полезно за теб ще е да пуснеш снимки.
Плоча на гредоред не е никак практично, нито пък евтино... Най-лесно ще е да се смени счупената греда, обаче:
Има голяма вероятност дървоядите да са работили и по другите греди - трябва да се проверят като едно добро начало!
Действай и успех!
ами да добре но как да стане трябва да махна целиа под и след това гредите мисля че би трябвало да са стъпили на стената не съм много наясно :sad: тази стена коиато е на стаята нчма ли да има опастност да падне ако махна гредите
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
bartek написа:
ами да добре но как да стане трябва да махна целиа под и след това гредите мисля че би трябвало да са стъпили на стената не съм много наясно :sad: тази стена коиато е на стаята нчма ли да има опастност да падне ако махна гредите
ДАЙ СНИМКИ! Така не става ясно защо искаш да развалиш всичко за да смениш само едн агреда.
  • 1
  • 2

Тема "Моля за актуалнано инфо относно ремонт на стара къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: