• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
gladiatormaximus - специалист
златната боя е същата с която е мацната и раклата - затова токова си отиват !!!
Maicheto - напреднал
gladiatormaximus, много ти благодаря. Специално за теб ще я снимам ютията в сегашния й вид и после, ако резултата е добър - ще я снимам пак........благодаря още веднъж.
Всъщност, май е време да пообиколя селцата на бабите ми, белким открия някоя ценна находка.............
Мерси още веднъж!
kukupipikate - помощник
Леле направо ще се пукна от яд че чак сега намерих този сайд умирам за подобни неща :wallbash: :megaeek: поздравления за кухнята, раклата и лампите направо си върха БРАВО
ПОЗДРАВИ на Еmerald - сега съвсем ще се задавиш

Продължаваме със старинно възстановените изпълнения

Все още не съм го почнал но в петък ще е готово, така че слушайте :

В коридора имаше един кашон, който децата ползваха за пейка-а-а-а, докато се обуват. Така.

Децата растат и кашонът лека полека почна да придобива форма на настъпена мекица. Мислех да поръчвам дървена пейка, която да "ОПРАВЯ" по моя си метод, обаааче .....

Това беше предисторията

Взех че открих на въпросния таван още един сандък (точно колкото щеше да е пейката - непретенциозен и прашен, пълен с вестници от 1945 година и други нещица - доста прилича на сандъчетата на ваксаджиите - ако сте ги виждали де - е не е токова обикновен ама горе долу нещо от сорта.

Той ще мине през същото фризиране и оправяне - с тази разлика, че сега ще имате снимки от целия процес.

ЕМЕРАЛД ще черпи по една канадска бира - нали ???

Очаквайте снимките .
Emerald - модератор
:-D Съмнявам се, че канадската бира няма да ти е по вкуса. Ние сме на Хайнекен.

Чакам с нетърпение снимките. Вече ме раздразни. :roll:
Emerald - много се извинявам че излъгах - не можах да изтрая до петък и наклепах сандъка днес, без да съм направил снимки Преди - така че ще получите само СЛЕД.

Е - за компенсация ще има и снимки на една 60-70 годишна рамка ,която спасих от изхвърляне със същия стил подобрение и от рамка на натюрморт превърнах в рамка на огледало, която ще е точно над сандъчето и ще допълни този кът в коридора.

Снимките утре или другата седмица.
Стискайте зъби и търпете още малко :roll: :wink: :lol:
UNIOR - модератор
Хайде бе човек изчака ми се чакането, сън не ме хваща, дай да ги видим тия красоти :-D
то за ставането - стана си още в петък ама нямаше фотоапарат - а сега пък сандъка замина а апарата е тука - е хубаво стана де ама снимките ще се забавят - сори
ето де - рамката и сандъкът - единият му ъгъл дори е счупен - дупер ориджинъл дет' съ викъ :)

Прикачен файл

DSC04784.jpg
DSC04784.jpg (34.21 KиБ) Видяна 11552 пъти

Прикачен файл

DSC04786.jpg
DSC04786.jpg (28.4 KиБ) Видяна 11552 пъти

Прикачен файл

300.jpg
300.jpg (50.72 KиБ) Видяна 11552 пъти

Прикачен файл

200.jpg
200.jpg (35.31 KиБ) Видяна 11552 пъти