• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
shadowman - майстор
Мойто Макита за две години два ремонта... та вече се чудим.
sanders - специалист
Чисто ценово Девалт е по-скъпа марка. За трионите сам съгласен, че Деволт са по-добри.При перфоратори също не е твърдо даже клоня повече към Деволт. За всички останали машини не може да се отсече твърдо и зависи от модела. Имат мн добри къртачи. Знам, че са предпочитани в Англия. Но както казах са доста по-скъпи :)
ivanovrg - специалист
и аз имам опит с двете марки(винтоверт и перфоратор) и съм твърдо за MAKITA
ivanovrg - специалист
чудя се как си купувате инструменти от българия
Аз лично вече нищо не вземам от тук.Всичко в англия е каде по евтино
http://www.toucantools.co.uk/ProductDet ... =MAKLXT202
http://www.toucantools.co.uk/ProductDet ... 280DWPE3ID
nlo
И с двете ръце за макита.Даже радиото ми е макита и няма грешка,когато съм на обект всеки идва да види какво свири така яко и се чудят а... радио Макита?Само перфораторите са ми спарки но с единия съм блъскал бетон 35см около 5 квадрата 3 часа нонстоп,машината едвам се държеше толкова много пареше и след това естествено не работеше по същия начин затова я оставих за Бъркалка а взех същия перфоратор за дупчене и пробиване.За мен Макита е №1 и никога не бих я заменил - маняк съм на тема макита и никога не купувам от България! :-D
laki1968 - специалист
моя винтоверт е менте за 18 евра купено от франция-бахти уреда вече 4г. бачка без проблем само батериите почнаха да държат по малко :-D
Милен - майстор
По белите страни и ментетата са им по стока от нашите.
shadowman - майстор
И аз работих с някаква италиянски ментак ама си работеше много добре до момента на края на батериите.
laki1968 - специалист
и къв е извода??? ако не ти требва строго професионално-тоест да го товариш всекидневно,купи си менте :wink: стига да случиш на добро такова
  • 1
  • 2

Тема "Макита срещу Девалт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: