• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Panzer - специалист
Покажи какви юпс-и поръчваш. :)
filmatoplo - майстор
2 вида купувам - Мултиплекс и Интиел . Сега един 500 вата съм поръчал Мултиплекс , на мен ще взема Интиел ски. Трябва да видя колко е един 150 вата от Мулти щото 500 вата е 500 лв .Е дистрибутора ме цака малко ама .
Panzer - специалист
В събота минах покрай офиса на Мултиплекс (този дето е даден в сайта), с идеята да питам за цена на упс-и. Но като видях едни огради, охрани се отказах, мисля да се обадя, ама дали ще дадат такава информация, знае ли човек, а и дали продават на дребно?
малко съм далеч от темата ви но имам нужда от помощ относно моята камина сега ще я зидам искам да си направя и водната риза някой правил ли е досега да ми даде някакви примерни размери и схеми
klambrev - специалист
може ли някой чертеж/снимка на водна риза за пернишка печка
filmatoplo - майстор
Монтирах юпс Мултиплекс -работи перфектно , малка черна кутийка с кабели за външен акомулатор и захранващ кабел .
filmatoplo хайде покажи малко снимки или поне чертежче някакво не бъди толкова потаен
filmatoplo - майстор
Юпиесите са си заводски , не им знам схемите - разопаковам от кашона и закачам на стената :) важното че вършат безпроблемна работа .А снимки какво да показвам повечето инсталации са в мазета тавани с паяжини и неизмазани стени с влага - има и читави стаи с бойлерни и котелни но повечето са тесни , по широчките стаи се дават на туристи :-D
Panzer - специалист
Не каза колко струва юпс-а, казвай че ми предлагат някакъв китайски за 150лв, та се чудя още :?
filmatoplo - майстор
Моя поморийския го взех за 200 лв - на Мултиплекс са по качествени , но малки от тях не съм взимал само 500-600 ватови за над 500 лева .Директно от фирмата са с 100 лева по евтини .Сега и акомулатора ми сдал багажа от миналата година беше стария от колата - отидоха и там 120 лева тц тц тц тц . :evil:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

Тема "Чудо с водна риза" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: