Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
I - напреднал
Здарвейте,
Дайте един съвет :
Взел съм Моноблок Мира на FAYANS BG, но в последствие се усещам че входния отвора за фекалите е изместен много назад и имам съмнение че ще плиска с нечистотии при ползване. Тъй като не сам го монтирал още Ви бъда много благодарен ако някой има неприятен опит с такъв моноблок да сподели. По-добре да не го монтирам ако знам че ще плиска от него при ползване. Благодаря!
laki1968 - специалист
верно плиска,требва да се сере мноого фнимателно :evil:
I - напреднал
Да разбирам че трябва да сменям моноблока т.е. да не монтирам този. Пробвали сте го и знаете че плиска така ли?
Тогава кой моноблок е примелив от българските?
laki1968 - специалист
еее,споко де,чак па да сменяш амаа съм забелязал че зависи от консистенцията и от тва колко си на зор,ако гръмнеш кат топче у квато и чиния да сереш все ще те опръска :toimonster:
chapara - майстор
Вманячавате се вече с ефекта "Цоп",аз имам такава чиния и до сега не съм се опръскал :cool:
laki1968 - специалист
бравос,абе който може-си го може :-D
vidrata - специален-специалист
А според мен който се е набутал не си признава :lol: :lol: :lol: .Типично по български.Дет се вика аз се минах що се не минеш и ти.
Rumen Iankov - специалист
Пускаш малко тоалетна хартия и въпроса за плискането е решен. :lol:
Spokoiniq - майстор
Имаше един модел чинии фабрично вграждани в панелните бани отпреди много години,със силно изтеглен напред отвор, задържат малко водичка в образуващото се"легенче", и ефекта ЦОП също се наблюдава.Ако и консистенцията е неподходящо рядка се сещате сами...Така че се замисли за нещо средно, нито да пльокваш "бомбата" директно в дълбокото, нито да рискуваш купчинката да те подпре отдолу ако не си ял активия редовно и наведнъж "разтовариш" :lol: Ако можеш да я върнеш, смениш-действай!
niki_sap - специалист
Абе мани, сички пръскат. По-добре си остани на клекало, то щом има вода у сифоно има и риск....

Тема "моноблок Мира" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: