• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
battoni - специалист
Маркирах си всички икони на работния плот.(Като за копи)и останаха така-как да ги оправя-ПИШЕТЕ САМО НА ЕЛЕМЕНТАРЕН ЕЗИК : :? т.е.по просто.Мерси предварително. :?:
negramoten - специалист
1. натискаш с левия бутон на мишката на празно място върху десктопа.
2. натискаш F5 (рефреш)
3. рестартираш
:)
ArturDent - Почти Безобиден
Ако ти се прецака нещо на десктопа, без да искаш, и те мързи да си редиш иконките наново, направо рестартирай, ама с Reset бутона на компютъра. За лаптопчета варианта е - излючващ захранването, и вадиш батерията. Малко опасно на Desktop PC (1%) и по-опасно за преносимите (10%), ама това е решението. Windows записва местата на иконите при изход.
battoni - специалист
Пак нестава.Имали други идеи :?
negramoten - специалист
Това ми звучи като една много стара шега с принт скрийн на десктопа и скриване на иконите. Някой друг има ли достъп до пц-то, и само това ли му е проблема? можеш ли да влизаш нормално по папки и т.н. и да работиш с приложенията?

десен бутон на десктопа и виж има ли отметка тук

Прикачен файл

untitled.JPG
untitled.JPG (17.86 KиБ) Видяна 4320 пъти
battoni - специалист
Имам отметка.Това е покажи икони на работния плот.Всичко ми работи екстра.Самите икони посиняха ,като маркирани но не са .А луиндулса ми е на 3 дена. :cry: БЛАГОДАРЯ на отзовалите се колеги :prost:Продалжавам с търсенето на проблема :right:
Последна промяна от battoni на вт окт 20, 2009 10:11 pm, променено общо 1 път.
rulom - модератор
Виждал съм го какво представлява това "посиняване", ама идея си нямам от какво може да е.
Пробвай с точка за възстановяване на системата от дата преди да стане това.
Чаро - Акълия
Пробвай със систем ристор.
Имаше някакви настройки по десктопа, за най-добра производителност на системата. С тях посиньеваха иконите.
С какъв уин си?
negramoten - специалист
десен бутон на май компютър, от там избираш advanced и на performance
даваш settings. Трябва да сложиш отметката на adjust for best appearance и би трябвало да се оправи.
  • 1
  • 2

Тема "Комп.Въпрос" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: