Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Естествената повърхност на пяната е водонепроницаема. Ако я обрежеш е друго. По принцип я съсипва слънцето.
EmoZ - специалист
Полиуретана не е само на пяна бе пичове, има и паста на 'салами', много добре го е направил човека - така се прави.

Успех.
torbalan - Дървен философ
много хора биха казали, че това с което уплътнявам е силикон, но то не е, а е полиуретан...
на външен вид е като белите силикони, но има една съществена разлика - работната му температура е от -40 до +80 градуса, освен това не страда от ултравиолетово лъчение :)

мога да се похваля, че след първия дъжд не прокапа никъде :-)
romanpm - майстор
И на мен ми се случва да не го направя от първия път , но това ме прави по-упорит :? :lol:
MamaMy - майстор
Аз пък като го направя от първия път веднага го развалям за да вида къде е грешката :-D .
Иначе най-вярната поговорка е: "Човек се учи докато е жив"
mladkal - майстор
Тъй като темата е "моите грешки" да споделя и аз своя челен опит. Цяло лято се блскам с едни строеж (по лични нужди) Започна се от тимели през зидария та се стигна до гредоред. ВиК_то не го барах, щото все ми тече от некъде - не ми е призвание, но ЕЛа...
Та слагах аз кръгове, конзоли, гофрета, антигронови скоби, серийни, девиаторни ключове... `Сичко до тук - ОК! Онзи ден се сетих да си монтирам осветлението отвън на двора (луминсцентно тяло IP54) Речено сторено, но... Тук ток там ток - ЙОК! Ходя меря, прозвънявам-няма и няма. Е..х мамата на шпакловката, която пак аз си правих и видях, че всичко е наред, но просто не съм захранил разпределителната кутия от таблото. Тъпо, много тъпо... :lol:
ArturDent - Почти Безобиден
Абе то и аз като ел. инж. решавам да сложа един вентилатор в кенефа. А ток от къде? Викам си ще го взема от ключа на осветлението!. Не че трябва да се смeсват, ама пуст мързел. До тук грешка едно.
Кърих, прокарах кабела от вентилатора до ключа, отварям ключа и ми просветна веднага - абе то в ключа фаза има, ама нулата? Грешка 2.

Накрая си го направих, всичко както требе - от разклонителната кутия.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Е те това беше велико!
И съжалявам де.
alsted - майстор
Аз пък се хванах да си ремонтирам покрива. Свалих керемидите, наковах черната ламперия /от бракувани сандъци от снаряди/. Бях намерил няколко рекламни пана за хидроизолация. Все пак ми се струваха несъвсем надеждни, та реших да се презастраховам и с черна хартия. Купих необходимата квадратура, наложих едната страна и започнах да слагам рекламното пано отгоре. И като се почна едно пързаляне... На всичкото отгоре бях уцелил доста ветровит ден. Борих се почти цял ден с този скат като свиня с тиква :irre3: накрая свалих всичко и продължих на другия ден само с паното :) Сега пък си имам няколко топчета черна хартия, които като поотлежат още някоя година, ще изхвърля с чиста съвест :lol:
desss - специалист
при ремонта на апартамента направихме голяма грешка :lol: вкарахме ширма в отдушниците на банята и няколко етажа нагоре знаеха всеки път какво готвя :roll: доста неприятно всъщност. но вече всичко е наред :)

Тема "моите грешки..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: