Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Тц. За тази боя си има изисквания. Да отразява, да може да се полага на всякаква повърхност, да хваща здраво, за нея да не се хваща нищо.
Сори.
Като имам предвид как вони при полагане и колко е токсична, и че е крадена.... Сори!
torbalan - Дървен философ
аз за това предлагам по-груби методи и лепесток...
Gofuss - специалист
Пичове аз съм в това положение в момента. три ката блажна боя на стена реве ми се вече. Горелката дава резултати но бавно, после ще има шкурене акъла бръм дет се вика. Трябва да боядисва с латекс.Пробвах и ония химикали за сваляне на боя чудо искат сериозно миене после не пробвайте това у дома.да изкъртиш мазилката и после да измажеш наново е по малкото зло.А тая боя за пътна маркировка като знам как хваща!Малеееееее.......
EDI - майстор
Само теслата решава проблема.И аз при ремонта пробвах едно-друго, ама с теслата чат-чат, като калинка :lol: и стана работата.После шпакловка и въпроса е решен.
rockwall - майстор
да гласуваме ! :lol:

ТЕСЛА - 2 гласа дотук !!!

(само не опитвай с газови горелки и пистолети, че аз като бях в панелен блок пробвах така на една стена с блажна боя и се наду всичко като балон и си свалих мазилката до панел
torbalan - Дървен философ
:-D

ама аз не съм против теслата по принцип...

просто ми се струва, че ако се механизира процеса - може да стане и малко по-лесно...

иначе - теслата е чуден инструмент, решава много проблеми ;)
masterval - майстор
Стефан написа:
torbalan написа:
n_a написа:
Лепесток?
маска, дето се слага на лицето, за да не дишаш пепела...

тоест, да дишаш по-малко от пепела :-)
Не на лицето, а само на устата и носа. Бъди по-точен, понеже хората не са в нашата сфера и не знаят нашата терминология.
В тази "ваша сфера" сигурно се занимаваш с опазване на околната среда? Терминът е руски, ботаника...

По темата мисля така. Върху боята за маркировки латексът ще "хване", но двете стени няма да могат да поемат и отдават влагата. Затова и вариантът с шприцване с някакъв "теракол" не ми се вижда удачен. Ако няма някаква много мощна смивка, теслата му е майката.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Смивка в банята. че наистина иска яко отмиване. Това е сода каустик, ако не я махнеш изцяло, ебаваш мамата на следващото покритие.
Теслата си е супер инструмент. И прах не вдига толкова. Работи за бицепс цицепс трицепс бедро и дупе. Има и за лява ръка. Тонизира и активира. Струва пет лева и с нея си чупиш кокичките на лято след кайсиевата.
Та ЗА теслата сме и толкоз

Тема "Как да обработя стените намазани с маркировка (боя)???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: