• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.

къде прекарвате почивните дни?

Анкетата завърши на пон окт 26, 2009 1:43 pm

24%
в панелката
11
76%
на вилата
35

Общо гласове: 46

siskory - специалист
явно моята тема не е предизвикала голям интерес но въпреки това напредвам по малко съжелявам че няма снимки но ми се прецака кабела на апарата и не мага да ги кача иначе общо взето направих следните неща направих скара на тавана и сложих чамова ламперия която в последствие лакирах с светъл лак че да не стане тъмно вътре в стаичката направих същото и със стените с изслючение на ъгъла в който смятам да е печката и го облицовах с каменни плочи на пода сложих ламинат по тъмен (не го сложих аз а майстори щото и идея нямах как се слага ама сега като видях е лесно и смятам че за в бъдеще ще мога) и стана много уютно поръчах си кухненски шкафчета от мдф и мраморен плот масичко за телевизора и легло и чакам само кухненската маса да дойде фурна не съм слагал само керамичен плат двоен и смятам че ми е достатъчно догодина (като събера парички) ще я оправя и от вън :)
Здравей от мен! Като гледам, доста отдавна не си писал. и е възможно малката ти барачка да е прераснала в дворец! Все още ли нямаш снимки от преустройството? Аз съм ти "колежка" по съдба, но в друг район на страната. Моята постройка е 12 квадрата ста, 3 коридор. Зад нея имам пристройка, половината от която е кухня, а другата половина барака за инструменти. Ще следя какво вършиш!
siskory - специалист
здравей радвам се че някой се поинтересува не е дворец но стананещо доста прилично така да започна едно по едно първо стените и тавана облисовах с ламперия /чамова/ под нея сложих вата след което я лакирах с безцветен лак, смених дограмата на едната стена тясната събрах кухненската част шкафове от тези модулните мифката е там долни шкафове горни и кухненски плот за вграждане керамичен двоен, пода пред шкафовете сложих 2 реда плочки от там нататък е с ламинат и където се съединяват е с лайсна в другия край сложих печката тъй като там е коминът тази печка обаче се префасонира на камина отвън се облицова с тухли керамични а после с гнайс стана досущ като камина в ъгъла срещу нея има ъглов разтегателен кухненски диван и маса /дивана се разгъва за да мога да спя спокойно :-D / срещу него малко по надясно от "камината " на стената сложих 32 инчова плазма защото просто няма къде. така че в тва малко местенце смятам че успян да събера всичко необходимо за престои през уйкендите където да почивам на тишина. описах всичко така обстойно тъй като уви все още нямам снимки но не работи апарата :sad: а забравих да спомена завесите :-D :-D това е отвътре отвън не съм пипал но напролет и това ще стане. да спомена че в момента сепренесох временно там заради спокойствието малко тясно со се свиква /най ме боли че нямам фурна не намерих място :sad: :sad: но смятам да си купя в кауфлант има едни малки фурнички за сандвиче и може да си стои на плота на по нататък офффффф досаден ставам вече айде чао пак ще пища скоро
siskory - специалист
нямам снимки точно затова описах по подробно апарата не работи като го оправя ще кача
  • 1
  • 2

Тема "ВИЛАТА ако може така да се нарече" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: