Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
torbalan - Дървен философ
татрамат не ги ли погълна някой от гигантите - май уърпул (или фирмата собственик на търговската марка)

преди години търсех пералня такава да си купя (по препоръка на приятели, бяха много доволни), но си купих уърпул - оказа се, че е произведена в завод та на татрамат...
naskov - майстор
За пералните не знам, но бойлерите си са чешки и си правят там
littlemitle - напреднал
аз имам някакво лично наблюдение - според мен българските (масовите модели) са пълни издънки - похвалиха ми на Светльо Шишков някакви бойлери от неръждавейка ама има само една г. гаранция на ел.часта - иначе се колебая м/у Аристон и Стибел Елтрон а има и нпкакви френски тук в бургас но нямам никаква инфо за тях
dundurma - специалист
littlemitle написа:
аз имам някакво лично наблюдение - според мен българските (масовите модели) са пълни издънки - похвалиха ми на Светльо Шишков някакви бойлери от неръждавейка ама има само една г. гаранция на ел.часта - иначе се колебая м/у Аристон и Стибел Елтрон а има и нпкакви френски тук в бургас но нямам никаква инфо за тях
ГРАДСКИ послушай ме,макар и да не съм капацитет................вземи си аристон,7 години гаранция иииииииииииии както казали саксонците ЩЕ ТЕ БОЛИ САКСА.купил съм си два-единия с дисплей другия без.разликата е 40 лв.избора е твой
rulom - модератор
Дундурма, не знам как вървят цените, ама ако е верно толкова направо да взима човека.
dundurma - специалист
rulom написа:
Дундурма, не знам как вървят цените, ама ако е верно толкова направо да взима човека.
с дисплея-настройка за включване-380 лв
без дисплей-с върток 340 лв
littlemitle - напреднал
аристона дето го гледах 80л. 3кв. хоризонтален м-ж е от порадъка на 270лв. без никакви дисплеи и т.н. - хареса ми ел.схемата как е изпълнена т.е. има само две клеми за фаза и нула и всичко друго е капсуловано
dundurma - специалист
littlemitle написа:
аристона дето го гледах 80л. 3кв. хоризонтален м-ж е от порадъка на 270лв. без никакви дисплеи и т.н. - хареса ми ел.схемата как е изпълнена т.е. има само две клеми за фаза и нула и всичко друго е капсуловано
АМА ТОЗИ Е С 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ за тези за които ти говоря са серията ТИТАНИУМ
Милен - майстор
littlemitle написа:
до 500лв. за 80л. 3кв хоризонтален монтаж
Това са два български с 5 години гаранция, като ти се скапе единия след гаранцията си купуваш втория, двата все ще изкарат по 5 год. И така бойлера ще ти е винаги нов. А този скъпия дали ще изкара 10 год :? малко ме съмнява, но зависи на какво ще попадне човек може и на първата да замине.
null - специалист
Да кажа и аз.
Елдом неръждавейка. Изкара 7 години. Не е мръднал. Не е изключван от тока. Не мога да се оплача. Проблем не ми е създал.
Смених го миналата година с неръждавейка на Светлю Шишков. Причината беше, че нямаше серпентина за загряване от парното. От новия бойлер също не мога да се оплача.
За тези осем години шурея сменя четвърти бойлер...

Тема "една тема за избор на бойлер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: