Тази рецепта е на моята прабаба която все още е жева дай боже и за напред само че вече не може да приготвя гюзлемите и когато ги правя аз ме следи и дава наставления  така трабват ви
  така трабват ви
1кг брашно
сол
вода
сиренце
1с.л маргарин
така от брашното, водата и солта замесвате тесто не много върдо, правите топчици колкото топче за пинпонг нореждате в тава покривате с кърпа и оставяте така за час. След това разточвате топчето на тънка кора поръскате в средата натрошено сиренце една много малка бучка маргарин след което което листа се сгъва на плик и се пече върху сач, слид като направим това с всички топчета и ги изпечем гюзлемите се нареждат в плаке и се заливат с солен р-р /на ч чаша вода супен лъжица сол/ заливат се обилно с сиропа и се оставят да престоят 3-4 часа да се напоят след което са готови за консумация. Стават невероятни пробвайте.
								
															
																															
																								
															 така трабват ви
  така трабват ви1кг брашно
сол
вода
сиренце
1с.л маргарин
така от брашното, водата и солта замесвате тесто не много върдо, правите топчици колкото топче за пинпонг нореждате в тава покривате с кърпа и оставяте така за час. След това разточвате топчето на тънка кора поръскате в средата натрошено сиренце една много малка бучка маргарин след което което листа се сгъва на плик и се пече върху сач, слид като направим това с всички топчета и ги изпечем гюзлемите се нареждат в плаке и се заливат с солен р-р /на ч чаша вода супен лъжица сол/ заливат се обилно с сиропа и се оставят да престоят 3-4 часа да се напоят след което са готови за консумация. Стават невероятни пробвайте.



 . В соц-а, ценово разликите си бяха гоолемшки. Само който сам си биеше маслото или дайбожевсекиму го имаше от "работа" готвеше с истинско масло.
 . В соц-а, ценово разликите си бяха гоолемшки. Само който сам си биеше маслото или дайбожевсекиму го имаше от "работа" готвеше с истинско масло.
 ако искате може и да ви дам рецепта за празеник
  ако искате може и да ви дам рецепта за празеник