• 1
  • 2
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
velev-klima - специалист
Карам стар ван и го използвам за работа но бях се замислил да го сменя с нова дачия пикапче.Изображение Карал съм и мотори втора употреба внос от япония е вервай ми хората ги сменят защото почват проблемите.Сега имам нов само бензин иска. Народна мъдрост НОВОТО СИ Е НОВО.
procar - напреднал
сравнението между климатици и кола не е уместно,но както е казал Форд най-хубавата кола е новата,по принцип за 5 г.С-класа хубаво вози но друг да ти я подържа,карам Е-класа на 3 год.и ще кажа само че тази година нещо загасна и ми струваше 10 бона ремонта,имам и 2 шевроета на по 2 години,засега са добре въпреки че са на повече километри от мерцедеса а ги карат като служебни.
За климатиците също мисля че най-добре нов,във всичките ни жилища се отопляваме с климатици до 1100 лв.най-съм доволен от Мидеите и Осаките,панасоника топли но нещо не му е сила това,имам 2 бр.
dundurma - специалист
аз бедния таксиметров шофьор,преди няколко дена свалих работещ китайски климатик и сложих дайкин за 1280лв..................защо ли...........може би искам да ми е топло и да плащам малко.а ако някой иска-работещ TCL-12 ка за 300лв да свирка.
pif4o - специалист
мани бегаи от панасоник, да не земеш се прецакаш , после ще си хапеш дъто. Тва не е оня панасоник които познавахме до преди 3-4 години сега са пълни боклуци. даи още малко пари и в тоя клас ще си вземеш фуджи, фуджицу,дженерал, хитачи, около 1260 лева са с монтажа 12ки инвертори и обърни внимание 2 години безусловна гаранция, а не като на панасоника като забравиш д аги викнеш на първата година за профилактика и гаранцията отпада. Мерси съм от боклуците на панасоник, да не говорим пък как се превръщат в ледени висулки зимата :) когато минеш покраи някоя сграда и вън е -3/4 градуса а мъгла се стели на града, влагата е почти на 100 процента. тогава ще различиш истинските панасоници от сегашните :) щото единте са като кубчета лед а другите бачкат.
stamenov1 - специалист
На баджанака от три панасоника, на двата вече изгоряха компресорите. Единия е 12-ка , а другия 9-ка. И не са от китайските. Смениха му компресорите без да мрънкат, но по седмица и нещо в най-големите студове остава без отопление. От същата серия на още 2 приятели 12-те додоха същия проблем, който е присъщ на цялата серия такива климатици, внос на К&K. Гаранцията на климатиците е 3 години, а на компресорите им е 5 години. Ясно ви е защо, нали?
  • 1
  • 2

Тема "КЛИМАТИК PANASONIC 12 HKE- инвертор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: