Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
rockwall - майстор
Технологията е предмет на патент и всяко ползване трябва да бъде обвързано с банков превод на сметка, която можете да получите на ЛС :x :-D

След като с години се мъчихме с пластмасови бутилки и канчета, последните няколко пъти се пробвам с маркуч с пистолет - става и така, но имаш маркуч през цялата къща, а и за външните щори е невъзможно заради силата на водата. В допълнение съседите под нас не са много щастливи . :evil: :evil:

Вчера ми хрумна тази идея и (не че се хваля), но мисля че няма по-добър начин за миене на прозорци - особено, ако имате и неотваряеми крила.

Разбира се най-добре е да имате по 2 отваряеми поне, за да можете да миете всички стъкла по този начин - т.е. да миете затворения прозорец отвън през съседен отворен.

ТЕХНОЛОГИЯ

Намокрям, правя пяна с четката (която може да има дръжка около 2 м) на затворения прозорец и след това изплаквам. Водата се отича както когато вали дъжд. Оставям да се изкапе, затварям този, през който съм пръскал и отварям измития. През него мия този през който съм мил досега.

Няма да повярвате колко лесно става, докато не нарамите пръскачката.

Предимства :1. Нямам маркуч за който да мисля и не тичам напред назад с бутилки с вода
2. Твърдият накрайник на пръскачката и дръжката на четката дават възможност да се търка и пръска на 2-3 метра - напълно достатъчно за нормален дом

УСПЕХ и приятно ПРЪСКАНЕ !!!! :lol: :)

Прикачен файл

DSC02345.JPG
DSC02345.JPG (71.61 KиБ) Видяна 5308 пъти

Прикачен файл

DSC02343.JPG
DSC02343.JPG (64.61 KиБ) Видяна 5308 пъти

Прикачен файл

DSC02340.JPG
DSC02340.JPG (43.6 KиБ) Видяна 5308 пъти

Прикачен файл

DSC02338.JPG
DSC02338.JPG (40.33 KиБ) Видяна 5308 пъти

Прикачен файл

DSC02346.JPG
DSC02346.JPG (51.08 KиБ) Видяна 5308 пъти
laki1968 - специалист
хъм,по лесния начин не е ли да речеш -бегай измии джамовете че ш връвиш на маика си у .......... :lol:
rockwall - майстор
по-лесно е да си извадиш ръцете от ГЪЗА...... и да има време за всичко, вместо цял ден да обикаляш като глуха свиня и да се правиш че помагаш, което ще ти ..... майката.....на уикенда
Последна промяна от rockwall на нед окт 25, 2009 2:33 pm, променено общо 1 път.
Илиян Илиев™ - майстор
На Лаки начина май е по-лесен. :wink:
rockwall - майстор
ТЕМАТА е за МИЕНЕ не за НЕМИЕНЕ

за немиене знаем начините

Прикачен файл

@ ss cheverme.jpg
@ ss cheverme.jpg (80.31 KиБ) Видяна 5247 пъти
Последна промяна от rockwall на нед окт 25, 2009 3:00 pm, променено общо 1 път.
laki1968 - специалист
рокии,ти ш заебеш камико и ш са фъргаш у бизнеса с миеньето на джамове ли :? бравос :-D
rockwall - майстор
кой пък за бизнес говори
:cool: :?

Тема "30м2 ПРОЗОРЦИ + 30м2 щори измити за 1 час" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: