Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
greentree - специалист
Някой може ли да помогне за последователността на изработването на този таван?Решил съм да го слагам в нас ,макар и да рискувам с височината...
Основния таван ли да направя 1-во или фигурата,престилките не са ми особено ясни коя след коя да сложа,едновременно ли да направя двете фигури или 1-во едната и после другата.Ще има и маркуч с диоди.
Благодаря предварително и се извинявам ако някой си познае работата на снимката,но направо ме грабна това!

Прикачен файл

tavani_gipsokarton_t001.jpg
tavani_gipsokarton_t001.jpg (14.34 KиБ) Видяна 13691 пъти
Последна промяна от greentree на ср фев 17, 2010 1:30 am, променено общо 1 път.
leonardo_vd - модератор
Kaто ти чета въпроса си милсля ... "Що не си викнеш майстори?"
greentree - специалист
Форума е..........както и да е....
Последна промяна от greentree на ср фев 17, 2010 1:32 am, променено общо 1 път.
Cn0ko - помощник
като гледам са 4 нива маи и идея си нямаш
:lol:
greentree - специалист
Господин отворко да не се обажда неподготвен,...а?Щото и идея си нямаш кой каква идея има! :wink:
МИ ас ти предга да започнеш от формата с наи ниско ниниво но преди затвориш даната триава да хванеш носещите УД на горното ниво
alexb - специалист
aigard написа:
МИ ас ти предга да започнеш от формата с наи ниско ниниво но преди затвориш даната триава да хванеш носещите УД на горното ниво

Не знам как точно го виждаш това с най-ниското ниво, по скоро трябва да направи основния таван и след това да чертае и монтира последователно от най-горното ниво до последното, като там където иска маркуч трябва да шпаклова преди да го затвори.

Не знам какви са възможностите на човека който пита, но ако притежава необходимия инструмент и умения в шпакловането и голяма доза амбиция и самоуверост то най вероятно след няколко грешки да постигне желания резултат.
ivanovrg - специалист
а по голяма снимка има ли?
на тази малката ми се вижда,че дъното на най долното ниво не е равно,а овално
dechoоо - специалист
greentree написа:
Що пък да не се насладя на собствено изпълнение....пък и не е кой знае какво като сложност тази фигура....както и да е....
А като не ти е сложна защо си тук :?
greentree написа:
Някой може ли да помогне за последователността на изработването на този таван?Решил съм да го слагам в нас ,макар и да рискувам с височината...
Основния таван ли да направя 1-во или фигурата,престилките не са ми особено ясни коя след коя да сложа,едновременно ли да направя двете фигури или 1-во едната и после другата.Ще има и маркуч с диоди.
Благодаря предварително и се извинявам ако някой си познае работата на снимката,но направо ме грабна това!
Въпросната фигура е сложна за изпълнение даже и за специалист,проблема с наслагването на нива е ,че можеш да загубиш реда на последователност при монтажа,което ще ти докара много нерви и загубено време и средства-съвета ми е опитай с нещо по-просто и след това се хвърляй на такъв род фигура,успех!

Тема "Помощ за схема на таван...(малко остана)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: