• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ArturDent - Почти Безобиден
Колеги, когато си купих настоящия апартамент, "издухах" всичко.
Нямах средства. Имам около 20 кв. мокри помещения, тоалетна, баня, миално помещение(дето е пералнята и мивка), килер (той не се брои), и коридорче към тях. Тръбите бяха върху стените с около 5-6 см замазка.
Труда по къртенето е малко, но изнасянето на боклука ..... и новата замазка с материала.... Затова залепих плочките върху старите, първо грунд след това лепило и плочки.
За сега (8-години по-късно), нямам проблем. Така че може плочки върху плочки. Но всеки си решава.
vidrata - специален-специалист
solo5 написа:
ivoru написа:
аз ползвах АК20 на ... :? абе някакво гръцко беше, от Практикер.
правилният избор :2thumbs:
Това ли беше?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Прикачен файл

АК20.jpg
АК20.jpg (79.16 KиБ) Видяна 4191 пъти
ivoru - специалист
да, същото. имам съмнение, че шпакловката на Ангро за термоизолация също ще стане, слагат вътре някакви влакънца за по-голяма якост и някакви други боклуци, които правят теракола да не пропуска вода и да е доста здрав по мои наблюдения.
0890407230 - помощник
:sad: Благодаря за отговорите. Явно пак съм се изказал неподготвен по отношение работата на майстора.
Поне вече ще знам, че и така може.
chapara - майстор
И защо си взел отношение :?:
0890407230 - помощник
Eми понеже ми се стори МНОГО странно , че се лепят втори ред плочки върху старите.
Пък съм си всезнайко по рождение и съм на принципа , че аз винаги съм прав, а когато сбъркам вината е на другите
И ми беше интересно дали и фактите са на моя страна
:-D
  • 1
  • 2

Тема "Плочки върху плочки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: