• 1
  • 2
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
more - помощник
За първи път пиша тук и се надявам, че съм избрал правилният раздел за темата си.
Имам празен парцел, който искам да заградя и да използвам за паркинг, но не зная каква ограда да избера. Бюджета ми е 5000лв. Местото ще го засипя с чакъл отдолу. Ще очаквам Вашите съвети и предложения. Прикачвам и снимка с не много добро качество на парцела.

Прикачен файл

mesto_1.JPG
mesto_1.JPG (31.88 KиБ) Видяна 4165 пъти
crez - майстор
Ето тук има всичко за една хубава ограда.
http://www.napravisam.bg/index.php?id=visuals&sid=40
bogomilZ - специалист
бюжетът е определящ, но по важно е големината на парцела, посочи площта
more - помощник
crez написа:
Ето тук има всичко за една хубава ограда.
http://www.napravisam.bg/index.php?id=visuals&sid=40
Мерси колега ще го погледна :)
more - помощник
bogomilZ написа:
бюжетът е определящ, но по важно е големината на парцела, посочи площта
Значи бюджета ми е до 6000-7000 лева максимум, мястото е 1500 квадратни метра, 20 метра лице на което искам да има врата, и 75 метра назад.
KIBRIT - специалист
Всеки съвременен паркинг,трябва да има и мрежа против градушка !
Трябва и за това да помислиш !
Мрежи против градушка
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
35 лв на линеен метър. Без вратите. От изкоп до 2 метра? Не ми звучи реално. За основата имаш по-добър вариант. Като ремонтират асфалтовите настилки, остава нещо подходящо, което е боклук. Просто го изхвърлят на твоя обект. Растилаш и валираш.
more - помощник
KIBRIT написа:
Всеки съвременен паркинг,трябва да има и мрежа против градушка !
Трябва и за това да помислиш !
Мрежи против градушка
Toва ще е в последствие, мерси за инфото :idea:
more - помощник
n_a написа:
35 лв на линеен метър. Без вратите. От изкоп до 2 метра? Не ми звучи реално. За основата имаш по-добър вариант. Като ремонтират асфалтовите настилки, остава нещо подходящо, което е боклук. Просто го изхвърлят на твоя обект. Растилаш и валираш.
Колега били обяснил какво ще представлява тази ограда за 35лв.
Като за начало може и някакъв по-евтин вариант, дайте съвети и направо може да ме опътите :)
more - помощник
Говорих с един комшия близо до парцела, той е направил 70см фундамент в земята и пак има проблеми, каза ми че подпочвените води са много високо в този район.

Май ще се прави ограда от колци или тръби набити на дълбоко в земята, какво ще кажете?
  • 1
  • 2

Тема "Ограда на място за паркинг - съвети и предложения" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: