Ел. инструментите. Консумативи.
housedoktor - майстор
А замисли ли се откъде ще му купуваш консумативи и колко ще ти струват.? Този щлайф е само за дреболии ,ползвах го за ъгли преди да се потроши .Мисля да не си купувам друг засега
ПС
Силве ако искаш хубав,лек и удобен шлайф -то Макитата от горният ти пост е твоя уред.
silllveto - Майсторица
Извинявам се, че ползвам темата на mario-borisov, но мисля, че е излишно да пускам подобна :)

Мерси за отговора housedoktor, днес повдигах един такъв и той не ми е мн лек, но явно проблемът е в мен :wink: Ползвала съм преди години един, колкото дланта ми, както и на тате Блек ен Декера, дето ме носи из цялата стая :lol: Та щеше ми се делта-, но сега се замислям за този на Хитачи, какво мислите за него? Има ли сервз, консумативи. :?
Изображение http://megashop.bg/bosch/product_info.p ... 09cf22dd26
housedoktor - майстор
За тези има всичко .Незнам Хитачито на велкро ли е или с щипки обаче ...
silllveto - Майсторица
Ми не можах да разбера. Блек ен Декера е с щипка. Нямам претенции :?
С инструмента има ли шкурка в комплект, или трябва да си взема някаква фирмена, или пък съвсем обикновена?
housedoktor - майстор
За моите шлайфове с велкро закрепване си купувам,другите си ги правя по образец от оригиналната
silllveto - Майсторица
Мерси housedoktor. Взех Хитачито, намерих го за 188лв. С щипка е. Задължително ли трябва да си пробивам дупки в шкурката, за да дърпа прахта, или може да си карам така?

mario-borisov, пожелавам ти успех в избора :)
housedoktor - майстор
Ако не направиш дупките ,ще е по трудно да се отвежда прахоляка.Дупките се правят с замба или сачма на подходяща подложка.Има и замба-клещи, които са лесни за работа

Прикачен файл

59.jpg
59.jpg (3.15 KиБ) Видяна 4953 пъти
silllveto - Майсторица
А с моливче дали ще стане :wink:
Значи прахта не ме тормози, но да не би нещо да не се вентилира машинката, знам ли... :?
housedoktor - майстор
Става и с въздушна пушка :lol: Хем тренираш стрелба ,хем работа се върши :lol: Моливчето ще разкъса,няма да среже,и предполагам ръбчетата ще ти драскат детайла .За моите шлайфове имам дори и направен водач ,за по лесно монтиране без разминаване на дупките
silllveto - Майсторица
Е са и пушка да си купувам :lol: :wink: Ше го измисля някак.
Важното е да няма проблем за шлайфа :)

Тема "избор на виброшлайф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: