• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
silllveto - Майсторица
Не вярвах, че ще пиша и в този раздел... Ама като няма такъв за ръчни инструменти, отварям темата тук.
Почвам с един въпрос, който вече задавах, но никой не отговори. Откъде мога да си купя такава отверка?

Прикачен файл

003_439.jpg
003_439.jpg (26.31 KиБ) Видяна 4411 пъти
Последна промяна от silllveto на пон окт 26, 2009 10:16 pm, променено общо 1 път.
Любо - специалист
гледах в варна в някакъв китайски магазин/нещо менте ми се видяха/.не е ли по добре да си купиш 3 нормани отверки с тези накрайници
emil_v r - майстор
Ша видя утре ввв Враца в един магазин за инструменти , но не съм виждал , не съм и търсил де ...
ако има ще купя.
Стефан - майстор
silllveto написа:
...отверка?
Извинявай, пише се отверТка. Имай го в предвид. Не разбирам защо ти трябва. Във всеки комплект на винтовърти има комплекти на такива кръстати отвертки.
silllveto - Майсторица
Не знам защо ми трябва, лигава съм. Ше каеш ли дали си виждал някъде да се продава такава отверТка (проверих, прав си)?

Ем, благодарско. Ама да е йозава и мекичка (като гумено е) като тая :wink:
Стефан - майстор
silllveto написа:
...и мекичка (като гумено е) като тая :wink:
Има и други латексови инструменти.
emil_v r - майстор
Аайде по- леко с дамите !
Нема аз да ги примамвам , а вие да ги гоните :wink:

Няколко жени останаха само у форума...
negramoten - специалист
такива отвертки се използват за велосипеди и ги продават като инструменти за велосипеди, в Практикер има или такива или подобни на щанда с аксесоари за велосипеди. Със сигурност ги има и в алпийски, и всякакви спортни магазини.
silllveto - Майсторица
Мерси negramoten, ще проверя :)
negramoten - специалист
Силве, провери ли вече, 'щото аз да :)
И са розови и мекички, ама в момента имаше само шестограми. Снимал съм ти да видиш марката коя е.

Прикачен файл

Untitled-11.jpg
Untitled-11.jpg (189.91 KиБ) Видяна 4098 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Просто инструменти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: