Всички имаме коли, нали ?
25th Hour - специалист
lotosf написа:
след 5-тицата и 6-цата 2-ката е най качествения модел на голф!!!!!!
Тва не го казвай никъде, че ще се изложиш сериозно. Снимката е на едно 20 години. Тогава всички си снимаха така колите в тоя клас.

Сега ще им трябва един декар чаршаф за да разглобят новия Голф. / произведен разбира се след конкурс с 3 фирми и спечелил предложилия най- ниска цена/ ебати накъде отиват колите. Все по зле....
leonardo_vd - модератор
lotosf написа:
след 5-тицата и 6-цата 2-ката е най качествения модел на голф!!!!!!
Не забравяй 1-цата
Тази почти сам си я сглобих. Може да видиш ка е била преди и сега.

Прикачен файл

104452_608.JPG
104452_608.JPG (61.76 KиБ) Видяна 9815 пъти

Прикачен файл

6429012685034712141251739506SofEHGEtQNJ0B1cY3g5T.JPG
6429012685034712141251739506SofEHGEtQNJ0B1cY3g5T.JPG (76.34 KиБ) Видяна 9817 пъти
lotosf - специалист
И все пак продължавам да твърдя че 2-кат си е супер здрава и качествена кола.Относно единицата нея я пропуснах защото 2-ката е подобрен модел на единица а иначе като гледам добре си се справил дал си нов живот на голфа!!!! :wink:
Ronin - специалист
двойката е много здрава......и според немски анкети на реномирани списания....остава си класика....аз съм имал тройка и нема оплаквания
laki1968 - специалист
:|

Прикачен файл

108.9617.jpg
108.9617.jpg (85.97 KиБ) Видяна 9642 пъти
sanders - специалист
Интересно, че волана е сложен от ляво :) на тва английско бмв.
Ronin - специалист
:roll: :roll: А пък моята тройка от днес си има нов собственик............ :cool: Много ми беше вярна,бърза............... :-D
Делян - специалист
shotik написа:
За много сръчковци това едва ли ще е предизвикателство,но много ще могат да Ви видят със сглобената от Вас кола

Изображение
Ех, как ми трябват гърнетата на тоя Голф?! :lol:

И кат` се замисля. Що наистина не продават колите по този начин (на части) който иска сам да си сглоби талигата. Ще е много гот.

А иначе, перничани вече имат паметник на Гоуф двойката

Изображение
eurogas - специалист
Според мен Голфа твърдо е бензинов (има делко и помпа в резервоара), ако съдим по смукателния колектор (има двоен дросел) може да се идентифицира като 1.8 GTI, бих си го сглобил с голямо удоволствие.
Chefo77 - майстор
eurogas написа:
Според мен Голфа твърдо е бензинов (има делко и помпа в резервоара), ако съдим по смукателния колектор (има двоен дросел) може да се идентифицира като 1.8 GTI, бих си го сглобил с голямо удоволствие.
Барабанните спирачки отзад ме навяват на друга мисъл...
А относно здравината - 5 и 6 никога няма да бъдат толкова здрави, колкото 2-ката. Дори и в момента да си затворим очите за това, че говорим за сравнение на 20+ с 5+ годишни автомобили - как може да се коментира здравината на последните? :)

Тема "Направи сам -кола" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: