Не е ли слаб? Максималният му въртящ момент е само 9NM. Имаш ли проблем с разреждането на батерия като не го ползваш постоянно. Тоест когато ти потряблва тя да е разредена.
Ел. инструментите. Консумативи.
vasilevn
- специалист
221 мнения в "ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ВИНТОВЕРТ"
velsi
- Почетен майстор
Имам го същия. Точно от тази промоция. За слаб не е чак толкова. За повечето приложения върши работа. Батерията му обаче не става и на практика е неизползваем. Винаги е разредена, дори и ако си я зареждал предния ден, но не си я ползвал. Явно колегата Krelion е късметлия.
vasilevn
- специалист
Сигурен съм че не може да се сравнява електрическият винтоверт на SKIL 6222 със сбратята си от MAKITA, BOSCH или DEWALT но пък и си мисля че е по - добър вариант от EINHELL, RAIDER или SPARKI. При положение че няма да го ползвам професионално, а само от време на време си мисля че електрическият ще ми върши по добра работа от акумолаторният. Все пак SKILA е лек - 1.2кг, има голям въртящ момент - 27NM и има дълъг кабел - 6м
Йорданов2
- специалист
Честно казано, не съм виждал подобни модели на други фирми, макар от 7-8 години да мечтая за подобна машинка. Поради което веднага си го поръчах. За съжаление в София все още го няма никъде (проверявах само в Интернет, не съм обикалял магазини), затова се принудих да го поръчам на фирмата от юго-запад, та нямам представа кога ще ми дойде, но дойде ли, веднага ще го опиша и ще направя сравнение. Работил съм с акумулаторки на 3 реномирани производителя, мисля че вяма да издържат на сравнението. Единствено ако ми се наложи да сглабям кухня на поляна в гората ще съжалявам... Но не вярвам.
5 лв за доставка, всичко 94 лева!
5 лв за доставка, всичко 94 лева!
Йорданов2 написа: но дойде ли, веднага ще го опиша и ще направя сравнение.Йорданов2, още ли не е дошъл? Чакам с нетърпение мнението ти. Аз се обаждах тук-там в София (Киров, Бриколаж, Практикер и още 1-2 места) но никъде го нямат за да го видя на живо.
Йорданов2
- специалист
Вече подозирам, че и във фирмата от юго-запад го нямат, а са го обявили с цел набиране на заявки и да го поръчат от производителя с отстъпка. То че така се прави - хубаво, разбирам. Но неприятното е, че вече получип 2 мейла с настояване да напиша телефонен номер, понеже в заявката ми бил сбъркан. Че не е, не е сбъркан, но и след като отново го написах, пак същото
Ще излезе дръвце? Ма нищо, ще си го доставим от странство, според мен този тип машинка си заслужава много.

Ще излезе дръвце? Ма нищо, ще си го доставим от странство, според мен този тип машинка си заслужава много.
EDI
- майстор
Машината отдавна не е в продуктовата гама на СКИЛ.2301 не се произвежда от поне 3 години.Имам го същия, това ми е първия винтоверт, купих си го през 2004 г.Машината е желязна - атерията се оказа изключително издържлива, още е жива.
.Машината падна от един покрив на бетон /около 2,5 метра/, строши се ръкохватката, но с поксипол и алуминиеви шини се оправи. Ето какво предлага СКИЛ сега - http://www.skileurope.com/catalogue/ind ... ATEGORY265 .Това е любителската гама.Има и СКИЛ ПРОФЕШЪНЪЛ, но цените са двойни.

Йорданов2
- специалист
Еди, извинявам се, но питането се отнася за КАБЕЛЕН винтоверт, не за акумулаторен. http://www.skileurope.com/common/manual ... 222-PL.pdf 

Тема "ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ВИНТОВЕРТ" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература