• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 23
Ел. инструментите. Консумативи.
vasilevn - специалист
Не е ли слаб? Максималният му въртящ момент е само 9NM. Имаш ли проблем с разреждането на батерия като не го ползваш постоянно. Тоест когато ти потряблва тя да е разредена.
velsi - Почетен майстор
Имам го същия. Точно от тази промоция. За слаб не е чак толкова. За повечето приложения върши работа. Батерията му обаче не става и на практика е неизползваем. Винаги е разредена, дори и ако си я зареждал предния ден, но не си я ползвал. Явно колегата Krelion е късметлия.
vasilevn - специалист
Сигурен съм че не може да се сравнява електрическият винтоверт на SKIL 6222 със сбратята си от MAKITA, BOSCH или DEWALT но пък и си мисля че е по - добър вариант от EINHELL, RAIDER или SPARKI. При положение че няма да го ползвам професионално, а само от време на време си мисля че електрическият ще ми върши по добра работа от акумолаторният. Все пак SKILA е лек - 1.2кг, има голям въртящ момент - 27NM и има дълъг кабел - 6м
Йорданов2 - специалист
Честно казано, не съм виждал подобни модели на други фирми, макар от 7-8 години да мечтая за подобна машинка. Поради което веднага си го поръчах. За съжаление в София все още го няма никъде (проверявах само в Интернет, не съм обикалял магазини), затова се принудих да го поръчам на фирмата от юго-запад, та нямам представа кога ще ми дойде, но дойде ли, веднага ще го опиша и ще направя сравнение. Работил съм с акумулаторки на 3 реномирани производителя, мисля че вяма да издържат на сравнението. Единствено ако ми се наложи да сглабям кухня на поляна в гората ще съжалявам... Но не вярвам.
5 лв за доставка, всичко 94 лева!
vasilevn - специалист
Като го получиш пиши как е че смятам да си го поръчвам тези дни
Йорданов2 написа:
но дойде ли, веднага ще го опиша и ще направя сравнение.
Йорданов2, още ли не е дошъл? Чакам с нетърпение мнението ти. Аз се обаждах тук-там в София (Киров, Бриколаж, Практикер и още 1-2 места) но никъде го нямат за да го видя на живо.
Йорданов2 - специалист
Вече подозирам, че и във фирмата от юго-запад го нямат, а са го обявили с цел набиране на заявки и да го поръчат от производителя с отстъпка. То че така се прави - хубаво, разбирам. Но неприятното е, че вече получип 2 мейла с настояване да напиша телефонен номер, понеже в заявката ми бил сбъркан. Че не е, не е сбъркан, но и след като отново го написах, пак същото :?
Ще излезе дръвце? Ма нищо, ще си го доставим от странство, според мен този тип машинка си заслужава много.
EDI - майстор
Машината отдавна не е в продуктовата гама на СКИЛ.2301 не се произвежда от поне 3 години.Имам го същия, това ми е първия винтоверт, купих си го през 2004 г.Машината е желязна - атерията се оказа изключително издържлива, още е жива. :-D .Машината падна от един покрив на бетон /около 2,5 метра/, строши се ръкохватката, но с поксипол и алуминиеви шини се оправи. Ето какво предлага СКИЛ сега - http://www.skileurope.com/catalogue/ind ... ATEGORY265 .Това е любителската гама.Има и СКИЛ ПРОФЕШЪНЪЛ, но цените са двойни.
Йорданов2 - специалист
Еди, извинявам се, но питането се отнася за КАБЕЛЕН винтоверт, не за акумулаторен. http://www.skileurope.com/common/manual ... 222-PL.pdf :wink:
EDI - майстор
А, моя грешка.Но видях снимката на 2301 и затова реших, че и него обсъждаш като идея.Няма да го намериш като складова наличност, не се продава в България.Отиди при дистрибутор на БОШ и ще ти го доставят с поръчка.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 23

Тема "ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ВИНТОВЕРТ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: