Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Krelion - специалист
jekasus написа:
На първата снимка вътрешна лайсна е до мастара ,а не е до долу.Защо?
Каза,че ще ги наставя(всичките са така) и няма да личи.
Тази фуга от далеч не е такава :)

Прикачен файл

IMGP4592.jpg
IMGP4592.jpg (69.04 KиБ) Видяна 10043 пъти

Прикачен файл

IMGP4595.jpg
IMGP4595.jpg (39.32 KиБ) Видяна 10043 пъти
vidrata - специален-специалист
А кви са тея плочки?Струва ми се ,че не са първа хубост.
Па лайсните ще си личи де са надени.....гаранция, е отдалеко може би не, ама.............
Krelion - специалист
Некви такива
От" Сигно"

Прикачен файл

IMGP4522.jpg
IMGP4522.jpg (71.44 KиБ) Видяна 10023 пъти

Прикачен файл

IMGP4524.jpg
IMGP4524.jpg (76.75 KиБ) Видяна 10023 пъти
Делян - специалист
А какво стана с паравана? Намерили ли стъкла и на ква цена? Дай някоя снимка, че и аз влизам в този филм :?
desss - специалист
Делян написа:
А какво стана с паравана? Намерили ли стъкла и на ква цена? Дай някоя снимка, че и аз влизам в този филм :?
гледам си от Варна, отиваш в стъкларницата на улица Мир, отстрани на техническия университет, и си готов
Krelion - специалист
Банята,за сега е на втори план.Наблягам на боядисването,че трябва да се слагат паркет,врати,кухнята ще дойде след 2 седмици.Трябва да се ходи и на работа.
Пълна лудница :)
П.П. Сифон трябва ли ти? :lol:
Делян - специалист
@desss, благодаря за предложението - ще ида да разпитам. Но преди това ще мина в една фирма за парапети да видя каква оферта ще дадат. Предложиха ми стъкло триплекс и алуминиев профил 30 мм :? Трябва да стане нещо като на снимката долу. Само ме притеснява дали пръските няма да минават през процепа между паравана и стената (около 2.5см).

@Krelion, сифони си купих, но ако кажеш какъв модел е твоя, може и пак да помисля. Ако може и снимка.

Прикачен файл

paravan.jpg
paravan.jpg (61.22 KиБ) Видяна 8839 пъти
MASTER - специалист
desss написа:
Делян написа:
гледам си от Варна, отиваш в стъкларницата на улица Мир, отстрани на техническия университет, и си готов
За Варна не е това мястото където ще ти закалят стъкло.

Единственото възможно място в областа, околията и региона където закаляват стъкла е в Булит глас в Аксаково

Деляне,не се притеснявай за фугата, а вземи се попритесни малко за якостта на триплекса, дето ти го предлага някой безхаберник
desss - специалист
MASTER написа:
За Варна не е това мястото където ще ти закалят стъкло.
е те може би работят и с тях. защото ми предлагаха триплекс и закалено.
не знам защо в крайна сметка взех триплекса от друга фирма, и се получиха мехурчета на няколко места, тъй че за безхаберниците може и да си прав
Krelion - специалист
Делян написа:

@Krelion, сифони си купих, но ако кажеш какъв модел е твоя, може и пак да помисля. Ако може и снимка.
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... highlight=

Тема "Параван в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: