Най - вълнуващия въпрос зимно време.
vreden - специалист
Данке :)
Antonii - майстор
Колега мисълта ми е, че може просто някой тъп датчик да се е прецакал и затова да неработи. Иначе контролера и комутатора да са си наред.
А за да ги провериш трябва първо да разбереш къде какво да подадеш. Дори примерно само контролера да е заминал, ако знаеш къде какво да подадеш на комутатора можеш да го ползваш вместо контактор.
Дано denuchi ти помогне със схема. :)
denuchi - специалист
това е което успях да сваля. поне съм го изпробвал и работи. дано да ти свърши някаква работа, е ще трябва малко да си поиграеш. успех.

Прикачен файл

IMG.ddd.jpg
IMG.ddd.jpg (103.5 KиБ) Видяна 5134 пъти
vreden - специалист
Благодарности Денучи, ще пиша какво съм успял да направя.
stefan_gb - специалист
vreden защо не направи по вече снимки на електрониката и да са по качествени , няма начин да не открием проблема взаимно :) А за RJ11 ме нявява една мисъл но невярвам да е с телеконтрол .....
vreden - специалист
Не е с телеконтрол със сигурност.Снимките ги правих с ГСМ и няма да мога да направя други.Днеска гледах Интиел предлагат един струва ми се не лош контролер,който даже притежава и силова част.Може би ще го пробвам.Силовата част е с реленца ,но ме увериха,че били доста безшумни.Малко ме притесняват реленцата относно натоварванията на които са предвидени да издържат,но ще видим.Имам опит с подобни от контролерите за хладилни исталации които ползвам и не бих казал,че е добре да се разчита много на такива реленца.
stefan_gb - специалист
С релетата няма да стане, недеи разчита на тях сложи СТ контактор от гледна точка на размера и шума.
vreden - специалист
какво е СТ контактор?
vreden - специалист
Благодаря,не съм работил с такива,авно са тихи както твърди колегата.
Предполагам,че са разработени за монтаж в апартаментни табла и са направени да работят тихо.

Тема "Някой вижал ли е подобно нещо?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: