• 1
  • 2
Вашето лично помещение
Здравейте,много е хубав и полезен форума, поздравления. Току що се регистрирах и бързам да задам въпроса си, кажете ми ,моля вашите мнения на какъв вид матрак да се спра. Споделете опита си при избор и след това впечатленията си :?: Предварително благодаря
Delty - помощник
аз съм ЗА дунапреновите матраци - няма нищо по- удобно от това, не обива, не скърца :2thumbs:
спиме на такива от години :sleep: и когато ги сменям, ще търся пак чист дунапрен с размер на матрак.
Уви не мога да те посъветвам къде се продават.
крум - специалист
Темата е дискутирана доста. Ползвай търсачката, за да се ориентираш.
elivassileva - напреднал
Магнифлекс. Страхотни италиански матраци.
здравейте, от няколко месеца спим на нов матрак-ТЕД-модел "фаворит S"-най-после се наспах като хората-много съм доволна,препоръчвам го на всеки,който се колебае в избора. Почти навсякъде има фирмени магазини на матраци ТЕД. Аз самата бях чувала преди много противоречиви мнения за тези матраци,но специално този модел е много хубав.
shadowman - майстор
На ТЕД матрака с дунапрен е Сандвич, към 300 пари (190/164), двулицев.
taty67 - специалист
Задължително двулицев !!!
Emerald - модератор
elivassileva написа:
Магнифлекс. Страхотни италиански матраци.
Каква цена са им матраците с memory foam? Странно че им дават до 15 години гаранция. При нас гаранцията е до 25 години за подобни. :?
elivassileva - напреднал
Ами нашият , който е 180/200 като размери, с мемори екстри , е 1350лв. Много сме доволни за сега, страхотен е. Има 15 г. гаранция, и мисля, че ако се е запазил като форма до тогава- със сигурност ще се е изплатил. :))
Emerald - модератор
elivassileva написа:
Ами нашият , който е 180/200 като размери, с мемори екстри , е 1350лв. Много сме доволни за сега, страхотен е. Има 15 г. гаранция, и мисля, че ако се е запазил като форма до тогава- със сигурност ще се е изплатил. :))
Той изцяло ли е от memory foam или частично? Горе-долу и при нас там някъде вървят цените на такива.
  • 1
  • 2

Тема "дайте съвет за матрак" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: