Мечтата на всяка домакиня
ibogdanov - специалист
при мен е 3 метра... но при колегата е в пъти повече и е на Г. Готина става когато имаш място.
При мен е мизерно положение, нещо от сорта - няма място действай !!! събери всички боклуци на едно място... ААА и да е фунционално и естетично, щото е едно помещение куффня и всекидневна и т.н.
Fortune - специалист
ibogdanov написа:
при мен е 3 метра... но при колегата е в пъти повече и е на Г. Готина става когато имаш място.
При мен е мизерно положение, нещо от сорта - няма място действай !!! събери всички боклуци на едно място... ААА и да е фунционално и естетично, щото е едно помещение куффня и всекидневна и т.н.
Даммм, разбирам те и при мен е същото :(.
Сега ми предстои, да оформя нещо като холо-спално-кухня за сина и гаджето! Ама като ми се избистри плана ще споделя.
ibogdanov - специалист
Fortune написа:

Даммм, разбирам те и при мен е същото :(.........
Аз се замо прецаках! реших, че ще смогна да изрина къщата и да я отремонтирам за няколко месеца а вече 3 та година се балтая.
Ако се бях пренесъл още при покупката изобщо нямаше да се вкарвам в такива приключения.
Ама радиаторите били зад вратите... и какво толкова ! нали топли.
ама ел. инсталацията жмига като си пуснеш водата в кенефа... ама това било.. ама нямало изолация. Така се само нахендрих, исках да е направено като по учебник :) мечтателник съм някакъв явно.
Добре че тъста ни прибра или май не е за добре. Вече не знам.
silllveto - Майсторица
ibogdanov, не се ядосвай, като правиш нещо, прави всичко на куп, иначе ще те е яд.
Имам дървен чамов плот на зидана кухня, 4см. Прави ми го комшията дърводелец. Криви се, а около мивката... няма да ти разправям. Така че термоустойчивостта ти е най-малкия проблем - ако сложиш гореща тенджера за малко, няма да изгори, но ако е за повече - ще почернее. Плюсът е, че подлежи на реконструкция.

Това с гранитената дъска е мн оргинално, но аз предпочитам да ми е подвижна. Не че не става, парче гранит, пилиш ръбовете и готово. Но пък тежи :?

ibogdanov, щом не си взел окончателно решение за куФнята, дай една лекичка скица да поумуваме :) Не че не съм в чуденка и аз за моята... Че ти с вашия ремонт не можеш да биеш нашия по продължителност - 4 години! :razz:
ibogdanov - специалист
Изображение

ето така изглежда бъдещата куффня, стая, всекидневна, хол.....
по средатав нищото ще има стена с аквариум.

куфнята е в дясната част..... :) пояснявам, за да не с обърка някой

не съм сигурен дали няма да е по-добре да отделим зараждащата се тема от тази за плота, ако има интерес разбира се !
Fortune - специалист
ibogdanov написа:
Изображение

ето така изглежда бъдещата куффня, стая, всекидневна, хол.....
по средатав нищото ще има стена с аквариум.

куфнята е в дясната част..... :) пояснявам, за да не с обърка някой

не съм сигурен дали няма да е по-добре да отделим зараждащата се тема от тази за плота, ако има интерес разбира се !
Интерес има :)
ibogdanov - специалист
щом има интерес, ще пусна една нова тема. само да си подготвя материалите :)
Ползвам програмчето на Грасс за макетиране а то няма кой знае каква свобода на формите. Това ми създава едни леки неудобства.

Тема "Питанка за кухненски плот с гранитогрес" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: